Se împlinesc 10 ani de când serialul s-a încheiat. Serialul Desperate Housewives va ocupa întotdeauna un loc special în inimile noastre. Timp de opt ani, am urmărit cu nerăbdare suișurile și coborâșurile Wisteria Lane, show-ul ajungând, din păcate, la final cu un deceniu în urmă. Cu toate acestea, se pare că există în sfârșit un motiv de sărbătoare, deoarece producătorii au lăsat un indiciu *uriaș* că serialul Desperate Housewives ar putea fi pregătit pentru un nou sezon în anul 2022. 

Serialul a fost difuzat inițial timp de opt sezoane între 2004 și 2012, înainte ca episodul final să ajungă pe ecrane pe 13 mai 2012. De atunci, fanii au sperat cu disperare că vom vedea o renaștere a spectacolului și se pare că visele s-ar putea să devină realitate.

Speculațiile cu privire la o repornirea serialului au apărut pentru prima dată în urma unui tweet din contul oficial ABC Desperate Housewives. Lăsând un indiciu destul de masiv, producătorii au scris „*Aștept cu disperare* 2022”, alături de o fotografie cu membrii distribuției principali ai show-ului, inclusiv Eva Longoria, Marcia Cross și Teri Hatcher.

Deși rețeaua nu s-a extins asupra faptului că serialul va fi repornit (sau dacă tweet-ul sugerează cu totul altceva), fanii cu siguranță par să creadă că ar putea fi o renaștere.

Un fan a scris: „Dacă se repornește, nu mă voi plânge niciodată de nimic NICIODATĂ”, în timp ce un altul a adăugat: „Acesta este singura repornire de care lumea are de fapt nevoie”.

Din păcate, nimic nu a fost confirmat încă, deși o repornire în 2022 ar fi potrivită, având în vedere faptul că anul acesta se împlinește un deceniu de când Desperate Housewives nu a mai fost difuzat.

Vedeta serialului Eva Longoria a vorbit anterior despre posibilitatea unei renașteri a emisiunii, spunând pentru Radio Times în octombrie 2021: „Simt că [creatorul serialului Marc Cherry] a simțit că și-a urmat cursul, dar vorbesc mereu cu Marc.

„De fapt, vorbeam cu el zilele trecute și amândoi credem că mai sunt multe de făcut acolo și aș fi prima care se va înscrie dacă ar face ceva.”

Articol scris de Emily Gulla pentru cosmopolitan.com.