Acum toți cei care doresc să beneficieze de un credit bancar, îl pot solicita ONLINE, direct de acasă sau de la birou! FinComBank S.A. lansează un nou produs pe piața bancară din Republica Moldova, care va ușura considerabil procedura de perfectare a unui credit. Iată principalele trei avantaje de care vei beneficia:

  1. S-a simplificat esențial și procedura de solicitare a creditului. Ai nevoie doar de actul de identitate.
  2. Acum poți primi un credit fără a prezenta certificatul de salariu!
  3. Decizia de eliberare a creditului o primești direct la nr. de telefon mobil сu un SMS. Simplu și rapid!

Accesează rubrica SOLICITARE CREDIT ONLINE pe adresa www.fincombank.com, completează datele necesare și primește decizia de eliberare a creditului prin telefon! Scapă de birocrație și economisește-ți timpul prețios.

Numai la FinComBank S.A. poți solicita un credit ONLINE!

Solicită ONLINE următoarele tipuri de credite:

  • Creditul de consum Express Credit, care oferă posibilitatea de a obţine rapid banii pentru orice necesitate, în sumă de până la 150.000 de lei, pentru o perioadă de până la 5 ani, fără gaj;
  • Creditul de consum Express Credit Simplu, cu care poți beneficia de o sumă de până la 20.000 de lei, pentru o perioadă de 12 luni, fără gaj;
  • Cardul de credit OPTI. Te poți bucura de un credit în sumă de până la 150.000 lei, pe termen de până la 36 luni. Mai mult decât atât, dacă întorci suma utilizată în termen de 60 de zile, atunci nu plătești nici o dobândă!

Nu ezita să câștigi timp și comoditatea în procesul de solicitare a unui credit.

Pentru mai multe informaţii despre serviciile FinComBank, vă rugăm să ne contactaţi:

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected], website: www.fincombank.cоm

FinComBank a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

P

Distribuie articolul: