Au mai rămas zile numărate până când Mark Zuckerberg și aleasa inimii lui, Priscilla Chan, vor deveni părinți de fată. Cei doi savurează aceste ultime momente, de aceea au participat la o ultimă ședință foto în calitate de părinți în așteptare. Necătând la această condiție, Mark și soția sa nu se lasă de antreprenoriat și activități caritabile!

Acum două zile, Mark Zuckerberg distribuia, pe contul său din rețeaua socială pe care a fondat-o, una dintre cele mai adorabile fotografii cu sine și Priscilla, aflată în ultimul trimestru de sarcină.

Aceasta este o fotografie uimitoare cu Priscilla. Îmi place expresia ei: e intensă și feroce, dar șiiubitoare, care conduce și sprijină întotdeauna. Vă mulțumesc, Annie Leibovitz, pentru captarea atât de frumoasă a spiritului ei”, a scris Mark, în descrierea fotografiei care a adunat mai bine de 730 de mii de likeuri în doar două zile.

frf

Pentru că reprezintă un cuplu notoriu, Mark și Priscilla au ales să fie fotografiați, în acest moment de așteptare, e către un fotograf la fel de notoriu. Renumita Annie Leibovitz se număra printre cele mai bine plătite fotografe din lume. Americanca realizează fotografii și în special portrete cu personalități americane, politicieni, sau persoane renumite din alte domenii, fotografii care au devenit notorii. În anul 2013, a fost distinsă cu premiul „Prince of Asturias Awards”.

Priscilla Chan a lansat, recent, The Primary School – un nou tip de școală în SUA, ce aduce împreună sănătatea și educația. Pentru că este medic pediatru, Priscilla a decis să se specializeze și în promovarea cauzelor filantropice.

În scurt timp, Mark și Priscilla vor deveni părinții unei fetițe.

12196245_10102459515637741_7357905962358386791_n

Foto: Facebook.com, Annie Leibovitz

Distribuie articolul: