La scurt timp după „Moldova Fashion Days”, un alt show grandios de modă vine să impresioneze. Evenimentul are ca scop promovarea brandurilor vestimentare autohtone, aflate la început de cale și poartă denumirea „Privé Fashion Events”.

Privé Fashion Events prezintă o nouă feerie aristocratică alături de 14 cei mai eleganți designeri din Moldova. Aceștia își vor prezenta noile colecții vestimentare pentru sezonul toamnă-iarnă în cadrul unui eveniment în stil baroque. În acest an, organizatorii vin cu o nouă locație, un cadru magic, un decor absolut sofisticat care în mod firesc vor crea atmosfera necesară unui eveniment fără precedent alături de un public, cu adevărat select. Privé Fashion Events este unicul show premium din Republica Moldova, și cu siguranță te va frapa prin grandoare, atitudine, elenganță și senzualitate.

Evenimentul este deja la a III-a ediție și va fi organizat la începutul lunii viitoare, pe data de 4 octombrie, între orele 19:00 – 22:00, locația „Tesalia”.

Nu rata posibilitatea să participi la fastuoasa demonstrație de talent și originalitate în cadrul show-ului Privé Fashion Events. Numărul de locuri este limitat.
Biletele de participare la eveniment pot fi procurate AICI.

Pentru mai multe detalii, urmărește Pagina de facebook.