Potrivit presei occidentale, prințul Harry și Meghan Markle vor acorda un interviu prezentatoarei TV, Oprah Winfrey, în care vor vorbi despre căsnicia lor, despre sarcina lui Meghan, precum și despre motivele pentru care au părăsit familia regală și s-au mutat în Statele Unite.

Reaminim că Oprah o cunoaște de mult timp pe Markle. Prezentatoarea TV a fost printre invitații speciali la nunta lui Harry și Meghan, care a avut loc în 2018.

Se stipulează că ediția specială de 90 de minute, intitulată „Oprah cu Meghan și Harry” va fi difuzată pe 7 martie. Emisiunea va fi dedicată în primul rând lui Megan. Pentru prima dată, ea va vorbi deschis despre tot ceea ce vrea să cunoască publicul: aderarea la familia regală, căsătorie, maternitate, precum și despre modul în care face față presiunii sociale.

Jurnaliștii cred că dezvăluirile lui Harry și Meghan ar putea cauza un alt conflict cu familia regală, deoarece protocolul interzice membrilor familiei să-și etaleze viața personală. De când cuplul a demisionat și a părăsit Anglia, în ianuarie, anul trecut, relația lor cu familia s-a schimbat mult.

Utilizatorii rețelelor sociale nu sunt, de asemenea, încântați că Harry și Meghan intenționează să acorde un interviu public. Când cuplul a refuzat titlurile regale și s-a mutat din Marea Britanie în Statele Unite, au declarat că vor să înceapă o viață departe de camerele de luat vederi și de oamenii curioși. Cu toate acestea, acțiunile lor demonstrează opusul.