Prinţul Harry a acordat un nou interviu în care a făcut declaraţii controversate, dar sincere, deschizându-se în faţa publicului şi recunoscând că a vrut să iasă din familia regală şi să ducă o viaţă obişnuită, departe de statutul impunător al familiei sale, scrie Daily Mail, citat de mediafax.ro.

Într-un interviu candid, Harry, în vârstă de 32 de ani, a oferit mai multe detalii despre tinereţea sa haotică şi a dezvăluit modul în care s-a chinuit să îşi găsească un scop după ce a plecat din armată.

„Am petrecut mulţi ani neştiind încotro să mă îndrept, nu voiam să mă maturizez”, a spus prinţul.

Prince-Harry-Sentebale-Polo-Cup-2016-Tom-Lorenzo-Site-1Au urmat câţiva ani plini de petreceri, băutură şi fumat – ani pe care Harry i-a descris într-un alt interviu drept „total haotici” – iar Harry chiar a recunoscut că a fost foarte aproape de a claca de câteva ori.

Când a decis să devină mai constructiv, acesta a luat în serios posibilitatea de a renunţa la statutul regal şi de a duce o viaţă normală în schimb.

„Am simţit că vreau să ies din familie, dar m-am decis totuşi să rămân şi să îmi găsesc un rol. Nu vrem să fim doar o adunătură de celebrităţi, ci vrem să ne folosim rolurile pentru a face ceva bun”, a mai spus prinţul Harry.

Acesta a mai recunoscut că după moartea prematură a mamei sale s-a simţit „ca acasă” doar în timpul anilor dedicaţi armatei. În 2007, după 10 săptămâni petrecute în Afghanistan, poziţia sa a fost descoperită şi făcută publică de către o revistă, iar prin urmare, Harry a trebuit relocat din motive de securitate.

„Am fost foarte supărat. Armata a fost cea mai bună evadare de care am avut parte. Simţeam că sunt pe drumul cel bun, că pot obţine ceva. Pot înţelege extrem de bine oamenii cu diferite poveşti de viaţă şi simţeam că fac parte dintr-o echipă”, a explicat Harry.

„Cât am fost în armată nu eram prinţ, eram doar Harry”, scrie AGORA.md.

Totuşi, cu ajutorul fratelui său mai mare, William, Harrz a descoperit o modalitate de a se reinventa şi a-şi găsi un ţel care a câştigat respectul şi afecţiunea publicului: promovarea cauzei femeilor şi militarilor răniţi şi abordarea problemelor legate de sănătatea mintală, printre altele.

Distribuie articolul: