După mai multe speculații care circulaseră recent, cu privire la o eventuală relație dintre Prințul Harry și sora Ducesei de Cambridge, aflăm despre faptul că Prințul Henry de Wales deschide topul celor mai sexy burlaci de pe planetă.

Nici în 2015 mezinul Prințesei Inimilor nu și-a anunțat oficial renunțarea la burlăcie, fapt pentru care a câștigat titlul de World’s Most Eligible Bachelor. Cumnatul Ducesei de Cambridge moștenește titlul, în acest fel, de la mult râvnitul actor George Clooney, care a renunțat anul trecut la viața de burlac.

În topul celor mai râvniți bărbați necăsătoriți ai lumii au mai fost incluși Zayn Malik – ex-star One Direction, dar și actorul hollywoodian Leonardo DiCaprio. Din clasament, mai fac parte interpretul Ed Sheeran, Jack Dorsey (fondatorul Twitter) și actorul Jake Gyllenhaal.

tumblr_inline_nz5femwODO1tt5e1v_1280

Cele mai importante criterii după care sunt aleși cei mai râvniți burlaci de pe planetă, sunt aspectul fizic, averea, reputația și carizma.

Învingătorii au fost selectați în urma unui sondaj de opinie pe un eșantion de 1000 de femei, care a fost organizat de către conducerea unui centru de transplant de păr din Marea Britanie.

 

Distribuie articolul: