Corina Țepeș a decis să spargă gheața cu una dintre cele mai emoționante piese de pe albumul său de folclor - o melodie dedicată mamei, care este și piesa de referință a albumului. Videoclipul, realizat în Bucovina, este produs de echipa Festiv și ne-o prezintă pe Corina în straie populare stilizate, interpretând cu drag despre și pentru mame. Ce se ascunde, de fapt, în spatele acestei melodii?

Corina Țepeș a lansat aseară primul videoclip din seria celor 7, din noul ei album de muzică populară. De ce a ales anume această piesă pentru debut, dar și alte detalii, al aflat chiar de la ea.

„În primul rând, le lansez pe rând, ca sa fie mai bine rumegate de admiratori. În al doilea rând aceasta este melodia mea preferată de pe album, și nu doar a mea. Nicolae Botgros mi-a zis ca este piesa de referință a albumului”, declară Corina pentru Revista EA.md.

corina si cornel

„Desigur că dedic melodia în primul rând mamei mele, dar și tututror mamelor care îmi ascultă cu drag realizările muzicale! Mama mea plânge ori de câte ori o ascultă. Între noi se menține o relație frumoasă de prietenie, mamă-fiică, chiar dacă această relație a fost întreținută mai mult pe Skype, la distanța de mii de km, timp de 15 ani”, mai povestește interpreta.

Foto: Veranda