Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, ocupă funcția de președinte al Statelor Unite de două săptămâni. În acest timp a reușit să semneze zeci de decrete și să se mute la Casa Albă împreună cu soția sa de 69 de ani. Jill și Joe Biden au acordat primul lor interviu comun în noua postură și au vorbit despre cum reușesc să-și mențină căsnicia pe termen lung, în ciuda dificultăților periodice, precum și despre modul în care s-au stabilit în Casa Albă.

Potrivit președintelui Statelor Unite, el și soția sa, treptat, se obișnuiesc cu noul teritoriu: „Deși toate acestea par a fi puțin ireale, dar ne simțim confortabil. În general, am locuit aici timp de opt ani, doar că în altă parte a reședinței. Am vizitat atât cabinetul miniștrilor, cât și biroul oval de multe ori cu președintele Obama. Cu toate acestea, pot observa că totul este complet nou în camerele familiale”.

Prima doamnă a fost, de asemenea, mulțumită de această schimbare: „Personalul reședinței este minunat, încearcă să ne facă să ne simțim ca acasă. Avem fotografii de familie peste tot, cărțile noastre, mobilierul pe care l-am adus de acasă “, a recunoscut Jill Biden.

Deja se cunoaște că i s-a atribuit și pagina oficială de Instagram al primei doamne, care anterior a fost găzduit de Melania Trump. Acum contul are aproape 4 milioane de abonați. Internauții sunt foarte interesați de modul în care Jill va apărea în calitate de prima doamnă și cum va arăta pe fundalul Melaniei.

Potrivit soților, aceștia se susțin întotdeauna reciproc în momentele dificile. Președintele SUA este foarte bucuros că soția sa și-a putut menține profesia, în ciuda schimbărilor cardinale din viața ei: „Toată lumea spune că mariajul este muncă în echipă și o relație de 50/50. Dar uneori, ca să fiu sincer, iese 70/30. Atunci, când sunt deprimat, soția mea mă ajută și, când este supărată pe ceva, nu o las, ci o susțin. De asemenea, sunt încântat că Jill continuă să lucreze – predă engleză la Northern Virginia Community College. Când ne-am căsătorit, ea a fost nevoită să stea în concediu de maternitate timp de doi ani, deoarece fiii erau prea mici. Este important să aibă ceea ce este atât de important pentru ea – independența ei. Și totuși ne împărtășim visele celuilalt”, a recunoscut Joe Biden.

Potrivit lui, Jill a apărut în viața sa într-un moment foarte important. „Mi-am dat seama că vreau să mă căsătoresc cu ea la scurt timp după ce am întâlnit-o … Da, uneori ne certăm. Dar am avut mare noroc. Ceea ce mă surprinde este câtă energie primește Jill de la studenții ei. Ea învață studenți internaționali și copii care nu au absolvit încă liceul. Ei sunt inspirația ei. Aceasta este sursa de energie pentru Jill, deși trebuie să muncească foarte mult”, a spus președintele SUA.

În interviu, Biden a vorbit și despre planurile pentru viitorul țării. El speră că în curând oamenii vor putea reveni pe deplin la ritmul normal al vieții, perturbat de coronavirus.

Sursă: woman.ru