Va fi primul în Republica Moldova. Potrivit publika.md, 50 de bijuterii pe patru roți, care mai rar pot fi văzute pe străzile din țară, vor fi etalate la primul festival auto din Moldova, organizat în perioada 30-31 iulie 2022.

Este vorba despre 15 mașini retro și 35 de automobile moderne valoarea cărora ajunge circa 5 milioane de euro. Evenimentul in premieră va avea loc in satul Bulboaca din Anenii noi. 

„Eu am fost la foarte multe expoziţii auto internaţionale, am deja la active cred că 30 de ediţii ale diferitor expoziţii internaţionale mari. Respectiv, mi-a plăcut şi mie gândul să facem ceva şi acasă. Ceva local, bineînţeles, dar care să fie interesant pentru toată lumea. Respectiv, am vrut să facem acest festival acum vreo 2 ani, înainte de pandemie, dar nu ne-a reuşit”, a declarat CONSTANTIN MIHALACHE, organizator. 

Proprietarii maşinilor care vor fi expuse la Bulboaca sunt moldoveni. Unele sunt adevărate bijuterii pe patru roţi cu sute de cai putere sub capotă.

Organizatorii le mai promit oaspeților o atmosfera de neuitat.

„Oaspeţii se vor putea bucura de vinurile noastre, bucate exclusive şi atmosferă feerică”, a declarat DIANA VIERU, organizatoare. 

Potrivit organizatorilor, asemenea evenimente vor mai fi organizate şi în alte locaţii.

Sursa: publika.md

Distribuie articolul: