Sărbătoare mare în familia Shor. Micuțul Miron este omagiat astăzi, iar mama și tatăl său i-au organizat câteva surprize.

Miron Șor a împlinit trei anișori, iar cu această ocazie specială, mezinul familiei a avut parte de prima tunsoare din viața sa. Jasmin a dezvăluit că fiul său și a primarului de Orhei, nu a fost tuns niciodată, cei doi păstrând tradiția evreiască. Să recunoaștem că acum, băiețelul îi seamănă enorm tatălui său.

Dis-de-dimineață, micuțul a avut parte de câteva surprize frumoase. Pe lângă faptul că a primit o mulțime de cadouri, cei ai casei i-au cântat în cor „La mulți ani!” și i-au organizat o mică petrecere.

Totuși, în momentul în care tatăl său a vrut să-l felicite, piciul s-a rușinat și a chemat-o pe mama. E micuț încă. Interpreta a făcut o postare pe care a semnat-o astfel: „La mulți ani, fericire! Emoțiile vin mai târziu. Cu toții încă nu ne-am revenit după tunsoarea lui Miron”.

Vezi momentul în filmulețul de mai jos:

Se pare că printre jucăriile primite cadou cea mai îndrăgită a fost o mașinuță electrică, pe care Miron a ținut să o încerce în curtea casei!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Un carusel. Cadoul inedit oferit de Jasmin lui Ilan Shor cu ocazia zilei de naştere (Foto)