Suntem în era divorțurilor, acesta fiind probabil unul dintre motivele principale care nu le grăbește pe femei să se căsătorească. O interpretă din Rusia a decis să facă marele pas abia după ce a trecut de 50 de ani.

Mai exact, Aziza, are 55 de ani și a recunoscut recent că prietenul care i-a fost alături timp de 30 de ani i-a făcut cererea în căsătoriie de reveion, iar ea a acceptat.

Aziza este o vedetă a anilor ’90 și niciodată nu a dus lipsă de atenție din partea bărbaților, doar că până acum aceasta nu și-a găsit perechea de suflet.

Unul din iubiții ei din tinerețe, Igor Talikov, a fost omorât în timpul concertului, iar despre ea s-a vorbit că ar fi purtat o parte din vină. Apoi aceasta a rămas însărcinată, iar într-o altercație dintre partenerul de atunci și un alt bărbat, femeia a primit o lovitură în burtă, iar fătul nu a supraviețuit. Interpreta nu a mai avut copii și nu s-a căsătorit niciodată până acum.

Compozitorul Oleg Beskrovnii i-a făcut o cerere de căsătorie încă mulți ani în urmă, dar aceasta l-a refuzat atunci. „Fiecare dintre noi își trăia propria viață, dar într-o zi, râurile noastre s-au intersectat din nou”, a spus artista.

Певица Азиза

SURSA

Distribuie articolul: