Leonardo di Caprio (42 ani) și Kate Winslet (41 ani) s-au revăzut la Gala organizată de fundația actorului pentru mediu. Prietenia celor doi s-a legat în timpul filmărilor pentru pelicula „Titanic”, în anul 1997. Actorii sunt foarte deschiși în ceea ce privește relația lor de prietenie. Leo a recunoscut că „ea este cea mai bună”, iar Kate a declarat în 2009, în discursul său pentru Globurile de Aur, că îl iubește din toată inima. Astfel, Leo și Kate demonstrează că o prietenie poate dura mai bine de 20 de ani, fiind surprinși afectuoși unul cu altul în timpul vacanței lor în Franța, în Saint Tropez. 

435029DB00000578-4797890-Catching_up_Kate_Winslet_and_Leonardo_DiCaprio_recently_reunited-a-2_1502935964562Kate a purtat un costum de baie din două piese, de un oranj aprins, pe care l-a combinat cu o rochie de plajă transparentă de culoare albă. Mamă a trei copii, Kate a optat și pentru lănțișoare aurii, la care se adaugă ochelarii de soare masivi. Și-a prins părul haotic într-o coadă și a renunțat la machiaj pentru ziua petrecută la piscina vilei deținută de actor. Actorii au fost văzuți stând la taclale în timp ce se bronzau, apoi intrând în casă cuprinși.

4350297600000578-4797890-image-m-3_1502951993172

 

Kate și Leo s-au reîntâlnit la St Tropez pentru gala anuală a fundației actorului, la care au licitat șansa de a lua cina cu ei la New York, oriunde își va dori câștigătorul. Fundația lui Leonardo di Caprio există din 2008, timp în care a reușit să susțină financiar diverse organizații și cauze pentru protecția mediului. Granturile oferite de Fundație se ridică la 80 milioane de dolari. Astfel, organizația actorului este dedicată sănătății locuitorilor pământului, dar și stării de bine a mediului ambiant. La eveniment au mai participat Heidi Klum, Sean Penn, Lenny Kravitz. Revenind la prietenia lui Leo cu frumoasa Kate, este de menționat motivul pentru care relația a durat atât de mult. Kate e convinsă că prietenia lor rezistă, deoarece niciunul din ei nu a avut vreodată un interes cu tentă amoroasă. Asta înseamnă că au putut să se susțină reciproc întotdeauna atât în domeniul profesional, cât și în cel personal.

„Va fi o dezamăgire pentru mulți oameni să audă asta, căci în telenovela poveștii lui Kate și Leo era vorba despre dragoste la prima vedere, dar în realitate, nu a existat așa ceva niciodată. El mereu mă vedea ca pe unul din băieții lui de gașcă. Noi aveam nevoie de spirijinul reciproc, deoarece eram tineri și lucram ca nebunii până la sânge, ore întregi.”

Kate este căsătorită cu  Ned Rocknroll din 2012, în timp ce viața personală a lui Leo e cumva mai agitată. A fost în relație cu Gisele Bündchen și Bar Rafaeli, după care în alte zeci de relații cu modelele Victoria’s Secret.

Sursa: dailymail.co.uk