Zilele trecute, presa scria despre starea în care a ajuns maestrul Nicolae Botgros, la puțin timp după ce soția lui, regretata Lidia Bejenaru, a plecat într-o altă lume. 

Prezentatorul și omul de televiziune de peste Prut, a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care apare alături de dirijorul orchestrei „Lăutarii”, iar în dreptul acesteia a scris: „Toate ziarele au scris azi că Nicolae Botgros a ajuns de nerecunoscut. A fost una din cele mai citite știri ale zilei. Fotografia de mai jos am făcut-o acu’ două zile la Iași. Puțin obosit, cu barbă, dar Botgros e ușor de recunoscut de cei care-l știu. Dacă însă iei orice artist de muzica populară și-l îmbraci in haine “civile” va fi de nerecunoscut. Și dacă pui un pic din drama vieții lui, ai cea mai vândută știre a zilei…”.

Fotografia a adunat mii de aprecieri și comentarii.

„E normal să fie schimbat, totuși a trecut printr-o dramă, dar nu este de nerecunoscut…Așa fac unii bani cu titluri ce stârnesc interesul, dar cu un conținut slab…”, scrie într-un comentariu.

„Totul dramatizat în exces. Fast food pentru creier”, scrie o altă persoană.
„Dane, chiar esti un om destept! Romania are nevoie de astfel de oameni ca și tine pentru a progresa,pentru a rupe jugul!”, adaugă altcineva.
Lidia Bejenaru-Botgros s-a retras în culisele veșniciei pe 26 iulie, anul curent. Dânsa a fost solistă de o viață a Orchestrei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ.
Sursa: instagram/ Dan Negru 

Distribuie articolul: