A doua sarcină a inspirat-o pe Tatiana Vornicescu să-și asume o nouă provocare: cea a designului vestimentar. Prezentatoarea TV se pregătește să lanseze o marcă specializată în creația diferitor tipuri de confecții din stofe moi și călduroase.

În prag de iarnă, Tatiana Vornicescu anunță lansarea propriei sale mărci vestimentare –  Lea-Lea Brand by Tatiana Vornicescu. Colecția de debut va conține cămăși, costume, sacouri, haine mamă-fiică, mamă-băiat, rochii stilate și chiar accesorii, bijuterii, pălării, căciuli.

14650244_173801026405353_6045964276963210755_n

Aflăm, de asemenea, că marca va semna și seturi de lenjerie de pat pentru copii și maturi, iar autoarea garantează încă de pe acum calitatea și caracterul practic al articolelor.

Deși evită deocamdată detalii despre noua sa activitate, vedeta de televiziune promite să vină cu detalii și dezvăluiri cam în 10 zile, când va avea loc lansarea oficială. Tatiana promite că la deschidere va oferi și carduri de reducere. 

Amintim că în prezent, Tatiana Vornicescu este în așteptarea celui de-al doilea copil. Prezentatoarea știrilor meteo nu a anunțat încă sexul acestuia.

Distribuie articolul: