Teo Trandafir a invitat-o la una din emisiunile sale live de pe Facebook pe fiica sa, Maia, ca să discute despre relația copil-părinte. La un moment dat, Teo i-a zis că este adoptată.

Maia este foarte mândră de mama sa adoptivă, prezentatoarea Teo Trandafir. Spune că nu e ca alți părinți, care nu își lasă copiii să vorbească despre ceea ce îi doare pe ei sau îi neliniștește. Altfel zis, potrivit Maiei, există mulți copii care trebuie să închidă gura și să tacă despre nevoile lor pentru a nu deranja părinții. Nu este cazul Maiei, zice ea, căci are o relație strânsă cu prezentatoarea TV. Ea mai spune că se înțeleg din priviri, gesturi și mimică. A urmat declarația lui Teo:

„Tu ești un copil despre care toată lumea știe, inclusiv tu, că ești într-o situație mai puțin familiară tuturor. Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viața ta, când te-ai născut. Ne-am așteptat să existe diferențe, discrepanțe între noi, pentru că nu suntem ceea ce oamenii numesc „rude de sânge”, i-a spus Teo.

Maia i-a răspuns cu maturitate ca să precizeze că o mamă adevărată nu este cea care naște, ci femeia care se implică activ în formarea personalității și cunoștințelor copilului:

„Nu aș putea spune „mamă” cuiva care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura mea, în ceea ce știu azi. Asta cu sângele nu e cea mai potrivită chestie. Sunt frați de sânge care nu se înțeleg, copii de sânge care nu au relații potrivite cu părinții lor.”

Distribuie articolul: