Nu e un secret: traversăm o perioada foarte ciudată. Însă viață, la fel că și Universul, merg mai departe. În cea mai mare parte a lunii aprilie, planetele au o mișcare directă, ceea ce te va face să vrei să faci lucrurile să se miște.

Iată ce te așteaptă în luna aprilie din punct de vedere astrologic. În același timp, există și o mare cantitate de energie latentă. Află ce surprize îți rezervă horoscopul lunii aprilie din rândurile de mai jos.

Horoscop aprilie 2020: Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Începi luna pregătită să trăiești așa cum îți dorești, în vreme ce încă ești consemnată la domiciliu. Un lider înnăscut așa cum ești tu va găși o cale să rezolvare a acestei probleme. Mercur ajunge în dreptul semnului tău pe 11 aprilie și asta îți creează dorința de a spune ce ai în minte mai mult decât o faci de obicei. Ai multe gânduri si, până la urmă, nu există niciun motiv că să le ții doar pentru ține.

Conjuncția Jupiter – Pluto se răsfrânge asupra carierei tale, astfel că te vei trezi gândindu-te ce poți să faci că ai mai mult control asupra activității tale. În ceea ce privește cheltuielile pe care le faci, pentru mai multă siguranță ar fi bine să rămâi doar la lucrurile esențiale.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Respiră adânc și apoi relaxează-te. Ai nevoie de odihnă și relaxare în luna care urmează și, printr-o coincidență, ai și timpul necesar că să le obții. Asta nu înseamnă că vei stă degeaba toată luna. Marte îți guvernează activitatea profesională și te face să te gândeșți ce trebuie să faci că să avansezi în carieră. Venus este responsabilă de partea financiară, ceea ce înseamnă că te vei gândi foarte bine înainte să cheltuieșți banii agonisiți cu multă muncă. Spre finalul intervalului, Luna Nouă te va orienta către unele investiții pentru sănătatea ta. Poate că este momentul să începi să-ti cauți bicicletă pe care ti-o doreai.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Veșți bune pentru ține: Venus îți guvernează din nou zodia și o va face în continuare, timp de 4 luni. Asta înseamnă că vei arată bine și te vei simți minunat. Se pare că vei avea parte de multe oportunități. Practic, viață începe să arate din ce în ce mai bine. Marte va fi responsabil de influențarea cunoașterii și credințelor, ceea ce te va face să-ți reconsideri poziția cu privire la unele lucruri foarte serioase. Pe de altă parte, îți vei dori să înveți lucruri noi. Te vei gândi, poate, cum ar fi să-ti deschizi propria afacere. Nu ezită să ceri sfaturi prietenilor, până la urmă, mai multe minte sunt mai bune decât una singură.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Aproape toată lumea este în căutarea unui echilibru între viață personală și cea profesională, iar luna această se pare că vei reuși să-l găseșți. Și asta datorită faptului că pe 7 este Luna Nouă. Pe 19, Soarele ajunge în zodiac Taurului, ceea ce stimulează dorința să-ti întâlnești prietenii. Invită-I pe toți la o cină pe FaceTime sau programează o ieșire pe bune, atunci când lucrurile se vor liniști.

Horoscop aprilie 2020: Leu (23 iulie – 22 august)

Știi ce te face fericit de obicei, dar care este marele tău vis? Ești pe cale sat i-l îndeplinești? Iată 2 teme importante de gândire pentru luna aprilie. Pe 3, Venus ajunge în Casă prieteniilor, fiind un moment propice pentru o întâlnire cu prietenii (pe Google Hangout sau Skype). Pe 22 aprilie, Luna Nouă îți canalizează atenția către carieră. Ești mulțumită de felul în care se desfășoară lucrurile la serviciu sau ai vrea să faci schimbări? Apropo de schimbări, la serviciu vor avea loc schimbări. Ești pregătită pentru asta?

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

În luna aprilie este momentul optim să-ți analizezi mai detaliat viață profesională. Iar Venus, aflat în casă carierei, îți va fi de ajutor. Probabil că te vei gândi la satisfacția pe care ți-o oferă actuală ocupație. Dacă nu eșți mulțumită, cum ai putea să faci o schimbare? Marte îți guvernează sănătatea în această perioada, făcându-te să-ți dorești să faci mai multă mișcare. O poți face, dar acasă, cu un set de exerciții care să-ti permită să urmărești progresele făcute.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Deși este blocată în casă, starea asta nu va dura la nesfârșit. Venus îți guvernează partea legată de călătorii, iar acesta este un moment bun  începi ți planifici următoarea vacanță mare. Nu strică  faci niște căutări preliminare, nu-i așaAi grijă câți bani cheltuieșți luna această. Este mai ușor decât de obicei  cheltuieșți mulți bani, atunci când ești acasă toată ziua.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

ți pregătită ți intri în formăȘi o vei face cu ajutorul noilor exerciții pe care le vei inventa acasă. Vei și o motivație nouă  ți atingi obiectivele. Vei identifica felul în care îți poți face viață mai ușoară si mai frumosaAșadarprima jumătate a zilei este rezervată pentru rezolvarea problemelor, cealaltă pentru o vacanță în casă. Pe care o meriți!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Îți doreșți bani și nu e nimic rău în asta. Conjuncția dintre Jupiter și Pluto are loc în casă banilor și te face să te gândeșți cum ai putea să câștigi mai mulți că să poți face tot ce îți trece prin cap. Influență planetei Saturn se face simțită și ea, făcându-te să fii gata să discuți în contradictoriu cu orice, pe orice tema. Politică? Făînă albă vs făînă integrală? Lapte obișnuit sau lapte de ovăz? Ai o părere avizată despre orice.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Uneori în viață, tot ce trebuie să faci este să-ți pui mintea la contribuție că să duci o treaba la bun sfârșit. Acesta este unul dintre momentele în care te întrebi ce este cel mai important pentru ține și cum poți realiza acel lucru? Luna Nouă va face lumina în viață ta profesională în ziua de 7 aprilie. Vei rămâne așa cum eșți sau te vei gândi să faci ceva nou? Saturn și Marte îți guvernează finanțele, făcându-te să-ti dorești mai mulți bani. Ce poți învață că să câștigi mai mulți bani decât o faci deja?

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vrei cu ardoare ceva anume și vei obține acel ceva. Și totul se întâmplă pentru  Marte și Saturn sunt deasupra semnului tău zodiacal, făcândute  fii mai ambițioasăÎncerca cineva  te împiedice? Nu are nicio șansăLuna Nouă de pe 22 îți influențează relațiile casnice și de familie, deci pregătește-te  te simți foarte confortabil! ți un spațiu pe care -l iubeștirelaxează-te și bucură-te de el!

Horoscop aprilie 2020: Pești (19 februarie – 20 martie)

Luna aprilie înseamnă  fii de ajutor. Pentru un vecin mai în vârstă sau pentu un membru al familiei care nu poate ieși din casă la cumpărăturiÎn același timpte vei simți motivată  înțelegi mai bine lucrurile care te mișcăÎncearcă  găsești puțîn timp in fiecare dimineață pentru a medita. Petrece puțin timp doar cu ține și cu gândurile tale. Vei fi surprinsă de ceea ce vei descoperi.

Sursa

Distribuie articolul: