Reduceri de până la 70%, multe surprize și distracție la maxim. De toate acestea s-au bucurat participanții la cea mai tare petrecere a primăverii organizată de Shopping MallDova - „Night Shopping Party”!

De la mic la mare, vizitatorii au luat cu asalt magazinele centrului comercial, unde au avut parte de reduceri semnificative la toată gama de haine, încălțăminte și accesorii.

Natalia Rogovschi, director Marketing şi PR Shopping MallDova:

 „Noaptea reducerilor se află la cea de-a 15 ediție, organizată la Shoping Malldova. Magazinele de îmbrăcăminte, încățăminte, electrocasnice, bijuterii, accesorii și altele au își așteaptă consumatorii, oferind produse cu o reducere de până la 70 la sută”.

Cei care au ales să petreacă patru ore în magazinele preferate au putut face cumpărături la prețuri „wow” și au rămas  de-a dreptul încântanți de oferte.

274A5911

Anghelina, vizitatoare: „Am venit aici ca să fac niște cumpărături. Am cumpărat rochițe pentru vară, bluzițe, pantaloni cu reduceri de până la 15 – 50 %”.

Aliona, vizitatoare: „Îmi plac lucrurile care se vând la Shopping MallDova. Întotdeauna vin și cumpăr tot ce îmi trebuie”.

Diana, vizitatoare: „Am venit să vedem trupa Black&White și respectiv să profităm și de reduceri. Poate mai câștigăm și un premiu.”

Marea petrecere a început la ora 20:00, iar din oră în oră, au avut ocazia să participe la tombolă, unde s-au extras câte cinci electrocasnice.

Natalia Rogovschi, director Marketing şi PR Shopping MallDova:

 „La fiecare oră, cumpărătorii noștri vor avea posibilitatea să participe la tombolă, unde sunt puse în joc diverse premii. Surpriza serii urmează să fie un program artistic, unde formația Akord și cei de la Black&White îi vor delecta pe toți cumpărătorii noștri”.

Diana, câștigătoare: „Am câștigat un aparat de cafea. Chiar o să-l iau la serviciu, să ne facă diminețile mai plăcute și mai frumoase”.

Svetlana, câștigătoare: „Eu sunt foarte fericită. Aș vrea și alții să fie la fel de fericiți și să primească astfel de cadouri. Eu ador Shopping Malldova. ”

Diana, câștigătoare: „Vin foarte des aici. Cred că sunt binevenite astfel de evenimente”.

După o doză de energie de la dansatorii Black&White, cei de la Akord au cântat și încântat pe cei prezenți la eveniment.

274A6070

akord

Momentul culminant al serii a fost licitația, la care au putut participa toți cumpărătorii Shopping MallDova. Deținătorul bonului cu cea mai mare sumă s-a ales cu un aparat foto Canon 1100D.

274A5789

Surprizele pregătite de cel mai îndrăgit centru comercial din capitală nu se opresc aici. Fii cu ochii pe Shopping MallDova!

P

Distribuie articolul: