Mereu a existat această regulă nescrisă că barbatul trebuie să câștige mai mult decât femeia, dar cred că știm deja că este un stereotip. Există o mulțime de femei de succes, care ajung să facă mai mulți bani în comparație cu partenerul. 

Xenia Sobchak nu ține cont de acest stereotip, cel puțin așa susține presa din Rusia. Publicația Комсомольская правда  scrie că jurnalista ar câștiga anual de 9 ori mai mult în comparație cu proaspătul ei soț.

Potrivit Forbes vedeta are anual un venit de aproximativ un milion de dolari și asta datorită evenimentelor pe care le prezintă, proiectele tv și reclama pe care o face pe Instagram.

Konstantin nu se poate lăuda cu un astfel de venit. Presa susține că anul trecut de la teatrul unde este angajat acesta a ridicat de la 300 de mii până la 400 de mii de ruble, iar din alte proiecte a reușit să adune aproximativ 2 milioane de ruble.

Un alt cuplu din Rusia, care la fel se confruntă cu aceeași situașie situație este Polina Gagarina și partenerul ei, fotograf de meserie. Artista a vorbit deschis despre asta și a spus că soțul ei se ocupă de foarte multe cheltuieli, dar când vine vorba de investiții mai mari, atunci ea are grijă. De exemplu construcția casei are loc din veniturile ei.

 

 

 

Distribuie articolul: