Zilele trecute presa de peste Prut vuia. Lavinia Pârva a fost surprinsă la plimbare fără verighetă pe deget. Acest lucru i-a făcut pe jurnaliști să creadă că cei doi artiști au de gând să divorțeze. 

Lavinia nu a putut trece cu vederea aceste articole, așa că a decis că trebuie să își liniștească fanii.

„Şi iată cum vuieşte presa că divorţez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorţez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am!

Am un notar mic la uşă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel şi instanţa, mă aşteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanţa sărăcuţa altă treabă nu are! Doamne, mare ţi-e grădina! Cum să ghicesti aşa în stele divorţul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseşte de pe deget? Hai că de data asta n-aţi zis nimic de „surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtaţi tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipeşte covidul de metal?

Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca să dormiți liniștiți!

Cand voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți lulea!”, a scris Lavinia pe pagina sa de Instagram.

Amintim că Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2017 după șase ani de relație. Cei doi au un băiețet de doi ani pe nume Alexandru.

Distribuie articolul: