Un spectacol modern, însă care este bazat pe o istorie foarte veche, la granița dintre mit și realitate. Pe scena Teatrului Dramatic Rus de Stat „Cehov” se ține în acest weekend premiera unei drame în 2 acte despre o femeie, obsedată de iubirea pasională – „Pasiunea Maddalenei”. Vezi mai multe detalii.

Maddalena este de fapt povestea care se întoarce la mitul antic despre o femeie care este obsedată de iubirea pasională și aducătoare de moarte. Eroii arhetipali care au trecut prin moartea timpului, într-un mod izbitor, devin o reflecție în oglindă a ceea ce se întâmplă în mintea contemporanilor. Având o energie extraordinară și o personalitate remarcabilă, ea poate să trezească dragostea, invidia, supunerea și ura.

Coregrafia spectacolului îi aparține aproape în totalitate Alinei Poltaveț-Cebotari după o selecție muzicală de Aliona Baciu, subiectul piesei fiind inspirat din miturile Greciei Antice despre Medeea și Yason. Autorul piesei este Don Nigro, un american, iar de traducere s-a ocupat Victor Veber. Regizorul spectacolului este artistul poporului Iosif Șaț.

Vedeți mai jos câteva imagini de la repetițiile generale pentru spectacol. Premiera se va ține pe 29 și 30 martie 2019.

Vezi AICI cum poți câștiga o invitație pentru două persoane la acest spectacol.