Din cauza pandemiei create de noul virus, au fost amânate și filmările unei ediții speciale a serialului Friends. Se spune că filmările ar putea avea loc abia la sfârșitul verii. 

Sursă: glamour.ru

Potrivit presei occidentale, filmarea noului episod poate începe la sfârșitul verii. Despre acest fapt a comunicat președintele WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt.

„La început ne-am gândit că show-ul va fi amânată pentru o lună sau două, dar acum ni se pare că va dura mai mult timp. Sperăm cu adevărat că vom putea începe lucrul la episodul nou, la sfârșitul verii”, spune Greenblatt.

Greenblatt a adăugat că, dacă regimul de autoizolare va dura încă câteva luni, creatorii seriei vor lua în considerare posibilitatea reunirii online a personajelor serialului.

„Dar am dori să lansăm ediția în mod tradițional așa că, cred că ar trebui să așteptăm”, a spus producătorul.

Reamintim că ediția specială, în care Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Matthew Perry au fost de acord să se filmeze, urma să fie lansată în luna mai, dar din cauza pandemiei create de coronavirus, filmările au fost amânate. Ediția specială a serialului „Friends” este dedicată celei de-a 25-a aniversări. Actorii care au îndeplinit rolurile principale trebuiau să acționeze și ca producători. Onorariul fiecăruia dintre ei s-a ridicat la 2,5 milioane de dolari.

Sursă: glamour.ru