Regina Elisabeta a II-a are 20 de bucătari personali care o servesc cu cele mai rafinate bucate. Grație indiscreției foștilor angajați, astăzi știm ce adoră și ce detestă să mănânce ea.

În cei aproape 70 de ani de când e suveran, Regina Elisabeta a II-a, probabil a gustat cele mai renumite bucate de la cei mai faimoși bucătari. Unul dintre foștii angajați ai Palatului au dezvăluit că regina mănâncă de patru ori pe zi și consumă porții foarte mici, scriu cei de la okmagazine.ro.

Conform lui Darren McGrady, care a lucrat pentru Regină vreme de 15 ani şi apoi a scos o carte despre obiceiurile culinare la Buckingham, a spus că aceasta nu omite niciodată nicio masă. De altfel, oriunde s-ar afla în lume, indiferent de diferenţele de fus orar, când bate ceasul ora 5 în Marea Britanie, Regina cere tradiţionalul ceai.

Biograful regal Katie Nicholl a povestit că la micul-dejun, Regina preferă o ceaşcă de ceai, câţiva biscuiţi şi un bol de cereale. La prânz consumă peşte la grătar cu spanac sau pui la grătar cu salată, spune McGrady, iar la ceaiul de la ora 5 alege biscuiţi cu gem.

„Conform aceluiaşi bucătar, felurile de mâncare preferate ale Reginei sunt toast cu creveţi fierţi şi sandviş croque monsieur, în vreme ce regretatul ei soţ, Prinţul Philip, prefera coulibiac de somon”.

Darren McGrady a povestit pentru Hello! în 2016 că Regina are o mare slăbiciune. „Este chocoholica supremă! Orice meniu care includea ciocolată era ales instantaneu”, a declarat Chef-ul. La polul opus se află usturoiul şi ceapa. „Detestă usturoiul, era alimentul interzis la Buckingham”, a spus McGrady despre Elisabeta a II-a.

Regina nu a încercat niciodată mâncarea de la fast-food și nici nu a încercat să gătească ea însăși, spre deosebire de Prințul Philip, care adora să facă acest lucru atunci când veneau prietenii în vizită.

Sursa: okmagazine.ro

Foto: Google