Se pare că diverse țări s-au gândit la idei geniale care, odată puse în practică au ușurat viața omului. Ce practici menite să facă lumea un loc mai frumos au fost inventate până acum, vezi mai jos.

Germania

În Germania vechile cabine telefonice sunt folosite pentru schimbul de cărți.

Tot în Germania, pentru a evita aglomerației din trafic, unele trenuri au fost proiectate în așa fel încât să fie suspendate. În acest fel acestea evită aglomerația de pe străzi.

Islanda

În Islanda, unele trotuare sunt încălzite iarna pentru a nu se forma gheață.

China, Tiantai

În Tiantai, China acoperișul unei școli a fost transformat în pistă pentru jogging.

Tot în China se întâlnește o practică mai puțin obișnuită pentru șoferii care nu utilizează corect luminile farurilor. Aceștia sunt pedepsiți într-un mod nemaipomenit și anume, trebuie să privească farurile aprinse ale unei mașini timp de un minut.

Drumurile se curăță singure! În China a fost instalat un sistem care curăță drumurile de fiecare dată când este nevoie fără implicarea unor angajați specaiali.

 

România, București

În București a fost deschis o piscină cu bile pentru adulți, care sunt considerate a fi un remediu eficient pentru depresie. Amintim că astfel de piscine se găsesc nu doar în București, dar și în alte părți ale lumii.

Japonia

În Japonia înainte de a emite bancnotele către client le încălzesc la 200 de grade Celsius, pentru a le dezinfecta.

Tot în Japonia, muncitorii care efectuează lucrări pe stradă acoperă mașinile parcate cu folie de protecție, pentru a nu le murdări.

Italia

Pe dozele de suc de Pepsi din Italia, folia este lipită suplimentar pentru a face procedura de consumare a băuturii mai igienică.

Olanda

În Olanda, așa cum mersul cu bicicleta este una dintre cele mai populare practici s-au instalat coșuri de gunoi create în așa fel încât biciclistul să poată arunca deșeurile fără a coborî de pe bicicletă.

Sursa: Omofon.com

Distribuie articolul: