O mamă singură care a ținut un jurnal în care a scris despre cele aproape 200 de ori (mai exact, 191) în care a întreținut relații sexuale cu un copil de 12 ani a fost condamnată la nouă ani de închisoare.

Angela Sullivan, în vârstă de 36 de ani, a folosit o stea pentru a marca fiecare dată când s-a culcat cu tânăra victimă.

Prietenii l-au poreclit pe băiat Manballs și au existat zvonuri că Sullivan era însărcinată înainte ca poliția să fie chemată și să ancheteze cazul.

Bennett a povestit cum a început abuzul, se pare că în timpul unei petreceri la casa lui Sullivan din Middlesbrough. El a spus: „Alcoolul, inclusiv băuturile spirtoase, erau disponibile și se pare că copiii mici de la petrecere au putut să-l consume în voie. În timpul petrecerii, inculpata i-a spus băiatului: <Ești îndrăzneț? Esti un diavol? Ești joc?’ Ea a încercat să-l sărute pe băiat, dar el s-a îndepărtat>

Băiatul a consumat băutură pe bază de vodcă și le-a spus polițiștilor că este „cu adevărat beat”.

„Sullivan știa vârsta băiatului când l-a dus la etaj și a întreținut acte sexuale cu el”

Bennett a spus că nu există nicio îndoială că Sullivan știa vârsta băiatului când l-a dus la etaj și a întreținut acte sexuale cu minorul.

Instanța a aflat că cei doi au făcut sex de 191 de ori pe parcursul a 10 luni, femeia se pare că își trimitea aproape în fiecare weekend băiatul la rude pentru a rămâne singură și a se putea întâlni cu minorul pentru a face sex.

Bennett a povestit că în jurnalul lui Sullivan pentru ziua de 17 mai, când cei doi au făcut sex pentru a 76-a oară, scria: „Hai”. La 1 august, când au făcut sex pentru a 174-a oară, ea a scris: „Trebuie să ajung la 200”.

Judecătătorul John Walford: „Cazul este șocant”

Bennett a mai spus că fiul lui Sullivan i-a văzut pe cei doi în pat împreună și a fost, de asemenea, expus la imagini de pe mobil cu ei făcând sex.

Andrew Turton, procuror, a spus că Sullivan a acceptat că ceea ce a făcut a fost greșit, dar a subliniat că băiatul a fost un „participant dispus”.

Judecătorul John Walford, care a intrdus-o pe Sullivan, pe viață, în registrul infractorilor sexuali, a descris cazul ca fiind unul șocant, scrie Mirror.

Distribuie articolul: