Corina Bezdîga și Luc Verlot au decis că trebuie să facă abstracție de orice tradiția, moldovenească, românească sau belgiană și să se simtă în ziua nunții așa cum își doresc ei. După o cerere în căsătorie pe pământ Thailandez, a urmat și oficierea căsătoriei, doar că un pic altfel decât ne-am obișnuit noi. Iată ce ne-a povestit scriitoarea despre acest moment.

Vezi și: O tânără scriitoare de la noi a fost cerută în căsătorie în Thailanda (Foto)

Doar în doi

„Am ales să facem ceremonia, pozele și un video frumos cu Drona, făcut de bunul nostru prieten, fotograf, Adrian Petre, în câteva locații superbe. Mai întâi ne-am oprit pentru cinci zile în Saint Tropez și Monaco, acolo am fost întâmpinați de câțiva oameni minunați și câteva locații superbe – Vila Belrose și Casa Dior, unde am făcut poze și am avut parte de o cină romantică la ceremonia de oficiere. Ne-am dorit sa fim doar noi doi pentru acest moment, a fost foarte intim și discret”, povestește Corina pentru EA.md.

Într-un castel fabulos

„Apoi am stat două zile în Toscana într-un castel fabulos – Villa Vistarenni, o locație înconjurată de vie și copaci de măslini, izolată cumva, dar spectaculoasă. Am făcut poze pe plaja în Saint tropez și în Monte Carlo, dar în acest timp ne-am bucurat de toate aceste momente. Am avut un buchet special pe care mi l-am dorit mult și care a fost realizat de o alta bună și talentata prietena – Madalina Mezei. Rochia am luat-o pe ultima sută de metri de la un salon din Brașov, iar de restul detaliilor pentru mireasa ocupat ca întotdeauna draga mea prietena, Oxana”, mai povestește scriitoarea moldoveancă, stabilită la Brașov.

Și, totuși, cu nuntă

„Ne-am bucurat de aceste momente foarte mult, iar ca să le împărțim și cu cei dragi, pe 17 octombrie am organizat o nuntă propriu-zisă la Bran, iar mai apoi la sfârșitul lui noiembrie – în Belgia cu prietenii și familia soțului meu. Sfatul meu pentru toți viitorii miri este să își aleagă această zi astfel încât să rămână cu o amintire frumoasă, nu cu frânturi cețoase. Nunta este despre miri și despre universul lor – iar acest moment trebuie pe deplin savurat”, a menționat Corina Bezdîga.

Nunta nu e despre gura lumii

„Nunțile s-au transformat într-o afacere și asta e trist. Nunta este pentru sufletul mirilor, nu pentru gura lumii. Am știut demult ca eu voi alege să fac o nuntă mică, doar cu familia și câțiva prieteni, pentru a mă bucura de acest eveniment. Este inutil să fii stresata de anumite lucruri care, totuși, sunt niște nimicuri în comparație cu importanța acestui eveniment la nivel sentimental”, a mai spus în final autoarea cărților „Tandem”, „Bolnavă de dor” și „Acorduri în c` minor”.

Felicitări, dragi Corina și Luc!

Foto: Adrian Petre Photography