Drumețiile Lupilor continuă și, de această dată, artiștii au ajuns în Azilul pentru Invalizi și Pensionari din satul Puhăceni în raionul Anenii Noi și au adus Povestea de Iarnă. S-au împărțit daruri și emoții frumoase, alături de muzică de calitate.

Drumurile Lupilor sunt multe și frumoase. Artiștii au împărtășit imagini de la cea mai recentă drumeție, din Anenii Noi.

„LUPII VIN! POVESTEA DE IARNĂ, a ajuns la Azilul pentru Invalizi și Pensionari din satul Puhăceni în raionul Anenii Noi. Cântăm și le dăruim generozitatea voastră. Iar zâmbetul și bucuria lor este ceea ce ne face să simțim că POVESTEA de IARNĂ CONTEAZĂ.

Desaga cu daruri achiziționate în baza donațiilor voastre, a fost completată de câteva companii foarte receptive, cărora le transmitem sincere mulțumiri.

Vă mulțumim tuturor celor care cred și susțin proiectul POVESTEA DE IARNĂ. Implicarea voastră contează la fel de mult – vă îndemnăm să donați accesând liveforlife.md.

Fii cu ochii pe noi – urmează drumeții prin țară și un alt mare concert – în data de 13 ianuarie!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook, alături de mai multe imagini emoționante.

Campania de caritate POVESTEA DE IARNĂ își propune să aducă sărbătoarea în inima moldovenilor de pretutindeni, prin două concerte inedite, (24 decembrie și 13 ianuarie), cu transmitere online și acces liber, ce deschid porțile spre un cadru de poveste și repertoriu din inima strămoșilor noștri. Totodată, scopul principal al proiectului este de a uni forțele tuturor printr-un gest caritabil – de a duce sărbătoarea și acolo unde nu e accesată online, unde mai rar se țin concerte, unde căminului familial lipsește – în case de copii, case de bătrâni, centre speciale.

Puteți urmări AICI concertul live din 24 decembrie.

Citiți și: Atmosferă magică: Lupii lui Calancea au adus „Povestea de iarnă” copiilor dintr-un centru de plasament din Călărași (Foto)