Sărbătorile de iarnă mereu au fost magice și pline de fericire. Lunile de iarnă zboară exact ca o poveste. Însă nu pentru toți… Este cel mai bun moment să ne aducem aminte că există oameni cărora le lipsește căldura căminului familial.

Media Show Grup împreună cu Alex Calancea, organizează și în acest an proiectul caritabil Povestea de Iarnă. Suntem la a treia ediție și păstrăm tradiția scopului caritabil. Dăruind fiecare câte puțin, vom aduna resurse pentru daruri și vom porni în Drumeții prin țară, din 30 decembrie până pe 11 ianuarie. Împreună cu Lupii lui Calancea, vom aduce poveste, muzică, daruri și magia sărbătorilor de iarnă în sufletele cărora soarta le-a zâmbit mai puțin decât celorlalți: case de copii, centre de plasament, aziluri pentru persoane vârstnice şi persoane cu necesități speciale.
Ediția precedentă a proiectului s-a bucurat de solidaritate socială majoră, am reușit să aducem magia sărbătorilor, atenție și daruri. Contribuie și în acest an să încălzim inimile celor care au nevoie de noi!

Donează! Împarte și tu bucuria sărbătorilor de iarnă și a darurilor cu cei  la care nu ajunge Moș Crăciun.

Pentru a face donație accesați site-ul povesteadeiarnă.md.

Întreagă drumeție a Lupilor va fi reflectată online pe pagina de facebook, Origini.

Organizatorii Proiectului sunt Media Show Grup și  Alex Calancea.