Despre credite avantajoase probabil a auzit fiecare dintre noi, întrucât banii sunt o necesitate primordială la ordinea zilei, iar finanțele, cu părere de rău, nu sunt întotdeauna îndeajuns. Însă, în majoritatea cazurilor, atunci când dorești să accesezi un credit rapid direct pe card apare întrebarea, poți obține oare un astfel de credit fără venituri confirmate? Dacă și tu ești curios să afli răspunsul, atunci acest articol este pentru tine.

          În foarte multe cazuri, salariul este sursa principală de bază, sau eventual chiar unică sursă pentru toate cheltuielile existente. Tocmai de aceea, e primordial să ai un loc de muncă care să-ți permită să achiți credite nebancare, dacă recurgi la ele. Credit Ușor oferă credite de nevoi personale cu venituri confirmate. Apare întrebarea: ,,De ce?”

      Răspunsul este foarte simplu și logic. Veniturile confirmate este o dovadă financiară a capacității clientului de a rambursa creditul. Astfel, compania de creditare se asigură într-o oarecare măsură că clientul are o sursă de venit stabilă şi că va fi capabil să ramburseze creditul pe care îl va obține. 

      Însă, chiar dacă e nevoie de acest acest detaliu, Credit Ușor oferă oricum un credit cu rată fixă și un pachet minim de acte. Serviciile companiei sunt foarte bine gândite pentru a oferi suport financiar tuturor categoriilor de persoane, indiferent de proveniența veniturilor și suma acestora.

Care sunt condițiile pentru a accesa un astfel de împrumut de la Credit Ușor?

      Acest tip de credite este o alegere rapidă și sigură pentru majoritatea persoanelor, dat fiind faptul că acesta impune condiții minime pe care trebuie să le întrunești pentru a beneficia de un credit ușor, rapid și comod. Iată care sunt acestea:

  • Să fii cetățean al Republicii Moldova;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani;
  • Să ai un buletin de identitate valabil;
  • Să ai un card activ (în cazul în care dorești să primești banii pe card);

      Așadar, orice cetățean care întrunește condițiile enumerate mai sus, poate aplica pentru un credit online cu scopul de a cumpăra un produs, de a achita un serviciu, sau alte nevoi personale. Odată ce ai obținut suma necesară, tu decizi cum îi repartizezi și pe ce vei cheltui fiecare leu. 

      În plus, Credit Ușor oferă credit de consum până la 100 000 lei. Alegând serviciile noastre, vei beneficia de cele mai bune condiții de creditare în scopul obținerii produsului sau serviciului dorit.

      Interesează-te din timp de condițiile de eligibilitate ale împrumutului pe care dorești să-l accesezi. Nu uita să te informezi atent, pentru a accesa cele mai optime și sigure credite fără gaj care ți se potrivesc anume ție!

Cu Credit Ușor orice vis poate deveni realitate!

 

Distribuie articolul: