Ducesa de Cambridge a fost văzută alături de Prințul William la lansarea campaniei de fotografie Hold Still de la Waterloo Station din Londra. Pentru această ocazie, Kate Middleton a purtat un palton într-o nuanță de roșu aprins, la care a asortat o mască cu imprimeu floral, aceste piese fiind preferatele Ducesei atunci când vine vorba de protecție, împreună cu o pereche de pantaloni negri și pantofi în aceeași nuanță.

Nu este prima oară când o vedem pe Ducesă îmbrăcând un astfel de palton, amintindu-ne de mai multe ținute ale Prințesei Diana, ce prefera această piesă.

Expoziția de fotografie este un proiect foarte drag pentru Kate Middleton, ce a creat Hold Still alături de Nation Portrait Gallery pentru a prezenta viața din Marea Britanie în timpul crizei de coronavirus. După ce s-au trimis 31 000 de poze, ea și un juriu format din experți au selectat 100 de fotografii pentru a fi prezentate într-o expoziție online.

Nu ne miră faptul că Middleton este extrem de atrasă de acest proiect, căci aceasta, la fel ca orice altă mămică, a devenit fotograful familiei, multe dintre pozele cu micuții săi, dar și cu soțul ei, fiind făcute chiar de ea.

Purtând mască, Ducesa a demonstrat că poți fi stilată și elegantă chiar și cu acest accesoriu, atât de necesar în aceste vremuri.

Distribuie articolul: