Dumitru Cojocaru este originar din satul Țiganca, raionul Cantemir. Din 2018 lucrează în poliție, iar din 2019 este polițist de sector la IP Cahul. A visat de mic să devină polițist și recent și-a împlinit visul. Acesta însă nu a uitat de o mare pasiune pe care o are pentru muzică. Cântă de fiecare dată când are ocazia. Află-i povestea.

„Îmi plăcea profesia de polițist și visam să ajung în poliție. Când eram mic nu eram bogați.”, povestește Dumitru în cadrul unui interviu oferit ziuadeazi.md. 

Acesta a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport, apoi Academia de Poliție: „Foarte tare îmi place profesia de polițist și nu regret deloc”. Pritenii l-au susținut, unii apropiați însă au fost sceptici și-i spuneau că se va schimba. „Tot ce fac, încerc să fac spre bine. Tot timpul am fugit de rău”, mai dezvăluie bărbatul.

„Când merg la înștiințări, urc la volan și mă gândesc: „Oare ce o să se întâmple, cum să reacționez?””

Dumitru are o pasiune aparte pentru muzciă încă din adolescență.

După balul de absolvire, adică imediat după clasa a 9-a, acesta a evoluat în cadrul unei formații locale cu care cânta la diverse evenimente. Așa că, oricând are ocazia, el cântă. „Nu-mi văd mai departe viața fără muzică. Chiar la serviciu, când mă duc la înștiințare, eu cânt”

La instalarea stării de urgență, el a compus o piesă cu îndemnul către cetățeni: „Stai acasă”. Aflați mai multe despre Dumitru Cojocaru în video de mai jos:

Sursa: Facebook.com/Ziuadeazimd

Distribuie articolul: