Astăzi, 1 martie, prim-ministrul Dorin Recean efectuează o vizită oficială în capitala României. La București, Dorin Recean va avea întrevederi la Palatul Cotroceni cu președintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Victoria cu omologul său român Nicolae Ciucă, precum și la Palatul Parlamentului, cu Alina Gorghiu, președinta interimară a Senatului și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a României.


„Oficialii vor discuta subiecte de pe agenda bilaterală pentru aprofundarea relației bilaterale, cu accent pe recuperarea economică și dezvoltarea cooperării domeniul energetic, dar și dezvoltarea proiectelor de infrastructură. Începând cu ora 12:15, prim-miniștrii Dorin Recean și Nicolae Ciucă vor susține declarații de presă, care vor fi transmise în direct pe pagina Guvernului”, anunță Daniel Vodă.


Potrivit purtătorului de cuvânt, prim-ministrul va avea întrevedere și cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală, Principele Radu. De asemenea, va purta convorbiri cu membrii Camerei de comerț și industrie româno-germane.

„În cadrul vizitei la București, premierul va fi însoțit de vicepremierul, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi , și secretarul general al Guvernului, Artur Mija. Totodată, delegația țării noastre va participa la evenimentul festiv al ambasadei Republicii Moldova la București, organizat cu ocazia Zilei Mărțișorului”menționează Daniel Vodă.

Amintim că,președinta Republicii Moldova Maia Sandu a avut și ea întrevederi politice la București acum câteva zile în urmă.

Distribuie articolul: