De ani buni, în ziua de 1 martie, polițiștii de frontieră moldoveni își dau întâlnire la mijloc de pod cu colegii din România, unde are loc tradiționalul schimb de mărțișoare.

„În prima zi de primăvară, păstrăm tradițiile la frontiera comună și oferim un Mărțișor cu noroc pentru colegii de peste Prut!” Întâlnirea se lasă cu multe îmbrățișări calde, zâmbete, urări de fericire și de noi realizări la frontiera comună.

O acțiune desfășurată în cele 7 puncte de trecere a frontierei moldo-române.

În acest an ei au decis să bucure și colegii ucraineni cu un mărțișor.

„Ne dorim ca acest mărțișor, prins la pieptul colegilor din Ucraina, să le readucă liniștea, fericirea și bucuria în inimi, în familii și în țară.”

Astăzi, polițiștii de frontieră din orice colț al frontierei moldo-ucrainene au oferit mărțișorul omologilor ucraineni și le-au vorbit despre semnificația acestuia în țara noastră.

Șefa adjunctă a Poliției de Frontieră Diana Salcuțan s-a alăturat colegilor din SPF Briceni și împreună au transmis bucuria sosirii primăverii, dar și solidaritate grănicerilor din Ucraina, care deja de mai bine de un an de zile trec greutatea unui război nemilos.
Despre această acțiune polițiștii au făcut o postare pe canalul oficial 
t.me/politiadefrontiera

Distribuie articolul: