Fetița mai mare a Alionei Triboi și a lui Ghenadie Gâlcă le calcă pe urme părinților, bucurându-ne cu recitaluri de poezie cu mult har. De Ziua Internațională a Femeii, Ruxanda a ales o poezie extrem de emoționantă, despre cum o mamă rândunică își crește și ridică puii, cu sacrificii și multă dragoste și despre cum aceasta sfârșește.

Morala poeziei e pe față și este lăsată drept meditație oricui. Dar poate cel mai curând, acest îndemn este să avem grijă de mamele noastre, să le cinstim și să le ajutăm atunci când au nevoie, fără să așteptăm să o facă altcineva. Iubiți-i pe cei care v-au dat viață! „La mulți ani, dragi mame!”, a scris Aliona Triboi.

Să o admirăm pe micuța Ruxanda Gâlcă.

Recitalul nu este primul pentru Ruxanda. Micuța a moștenit talentul ambilor părinți și este extrem de dedicată atunci când are în față o poezie sau poem. Intră în rol până în cele mai mici detalii și o face mult talent și haz.
Felicitări, dragi Ghenadie și Aliona, pentru un copil atât de dulce!

Vezi: A moștenit talentul mamei, al tatei și al bunicii, luați la un loc! Vezi ce show face fiica Alionei Triboi și a lui Ghenadie Gâlcă