Acum două săptămâni Natalia Podolskaya și Vladimir Presnyakov au devenit părinți pentru a doua oară. Interpreta a adus pe lume un băiețel căruia i-au pus numele Vanea. Primele poze cu bebelușul au apărut în mediul online la scurt timp după naștere.

Celebrul cuplu e foarte deschis în mediul online, cei doi se simt relaxați să-l arate pe micuțul Vanea și internauților. Natalia a organizat recent și o ședință foto cu bebelușul, despre care a vorbit deja pe pagina sa de Instagram.

„Astăzi Vanea are prima ședință foto din viața lui. Fotografa Alena Gorohovskaya l-a fotografiat și pe Artyom când el avea doar 13 zile, Vanea are azi 14 zile. Mi-a fost foarte plăcut să o revăd. Am discutat despre cât eram de nervoasă acum 5 ani cu Artyom și cât de liniștită sunt acum. La această vârstă copiii simt în mod special dispoziția mamei. Sunteți de acord?”, a scris Natalia.

În stories Natalia, la fel, este foarte activă, vedeta a vorbit despre această ședință foto și le-a arătat internauților cum arată la 2 săptămâni după naștere.

După spusele vedetei, sesiunea foto a fost un succes. Iar la curiozitatea internauților care au întrebat-o de ce i-au organizat copilului la această vârstă o ședință foto, Natalia a menționat că au făcut-o pentru amintiri.

Sursa: Spletnik.ru