Uneori, s-ar putea ca fără să-ți dai seama să practici anumite obiceiuri care într-un final de seacă de energie. vezi mai jos care sunt aceastea și încearcă să te debarasezi de ele cât mai curând posibil.

Te prefaci ca totul este in regula atunci cand nimic nu pare sa fie asa cum trebuie sa fie

Nu este nicio rușine în a recunoaște faptul te simți epuizată, îți dorești renunți, pui la îndoială deciziile luate și nu mai poți continua. Nu ești robot, ești om. Iar aceasta este o parte naturală a ființei umane.

Permiți durerii din trecut îți distrugă prezentul

Ești mai puternică datorită momentelor grele prin care ai trecut, mai înțeleaptă datorită greșelilor făcute și mai fericită pentru ai cunoscut tristețea. Nu renunța astăzi din cauza durerii din trecut pe care o cari după tine. Fiecare zi este o nouă zi – închide ușa trecutului și concentrează-te pe momentul din fața ta.

Crezi cele mai frumoase zile ale tale sunt fie în făța ta, fie în spatele tău

Îti petreci întreaga viață blocată într-un labirint, alergând când în față, când în spate și gandindu-te la momentul în care vei scapă de acolo. Dar dacă nu o vei face niciodată? Nu te mai folosi nici de trecut și nici de viitor pentru a scăpa de prezent. Viața ta este acum – acest moment are nevoie de atenția ta deplină.

Nu accepți schimbarea în viața ta

Da, uneori schimbarea te scoate din zona de confort și asta nu se simte întotdeauna confortabil. Dar fix în momentul în care ieși din această zonă începi să trăiești cu adevărat. Nu evita schimbarea – îmbrățișeaz-o. Canalizează-ți energia în progresul tău.

Îți faci atât de multe griji, însă niciodată nu iei măsuri pentru a schimba ceva

Teama este cel mai mare dușman al momentului prezent. Aceasta nu face nimic altceva decât să îți fure bucuria și să te țină ocupată să nu faci absolut nimic. Este ca și cum ți-ai folosi imaginația pentru a crea lucruri pe care nu ți le dorești. Rupe acest obicei negativ cât mai repede cu putință – este mult mai bine să fii epuizată de efort decât de la a nu face nimic altceva decât a crea temeri în capul tău.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: