Fără ingrediente periculoase și un motiv în plus de distracție. Plastilina poate fi preparată acasă cu ingrediente pe care cu siguranță le ai în bucătărie. Lilu ne împărtășește rețeta.

Este deja cunoscut faptul că Lilu Ojovan, din motive evidente, este adepta unui mod de viață eco-friendly și preferă să fie înconjurată de lucruri naturale și inofensive, atât pentru om cât și pentru mediu. Așa că nu e de mirare că încearcă să le insufle, prin propriul exemplu, și fetițelor sale dragostea pentru planetă.

Vedeta TV s-a distrat la maxim cu fetițele sale Amelie și Teia și au preparat plastilină de casă, cu ingrediente naturale găsite în bucătărie. Aceasta a împărtășit rețeta prietenilor virtuali și i-a îndemnat să facă la fel. Iată de ce veți avea nevoie.

Ingrediente:

  • 1 pahar cu apă⁣
  • 1 pahar cu făină⁣
  • 1/3 pahar cu sare
  • 2 lingurițe de sodă de mâncare
  • 1 lingură ulei
  • colorant alimentar sau guaș.

Preparare:

Amesteci ingredientele într-un vas. Împarți produsul obținut în 4-5 părți. Pui câte o măsură într-o cratiță sau ceaun și adaugi culoarea dorită. La foc mic amesteci totul rapid, până se îngroașă. Când nu mai poate fi mestecat îl pui pe o farfurie la răcit! ⁣

Lilu mai recomandă ca plastilina să fie păstrată la frigider, învelită în folie alimentară. „Baftă tuturor și spor. Dacă faceți și voi, dați un tag în story să pot distribui și eu. Pupici mămici”, încheie aceasta.

Este o idee bună să încercați să preparați plastilina singuri, mai ales că este inofensivă, deoarece știți ce conține și vă costă puțin, iar procesul se poate transforma într-un joc distractiv pentru micuții voștri.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Instagram.com