La 3 noiembrie curent, secția de control și protecție a Animalelor a anunțat că s-a dat start campaniei de sterilizare, astfel circa 400 de pisici fără adăpost din Chișinău vor fi sterilizate în următoarea perioadă. 

Responsabilii pe acest proiect au anunțat că în acest an, circa 400 de pisici (femele) vor fi sterilizate, iar pentru o pregătire mai bună a proiectului, a fost lansată înregistrarea prealabilă și au fost publicate regulile de bază.

Pisicile fără stăpân vor fi sterilizate, vaccinate împotriva rabiei, microcipate, iar la ureche, li se va aplica un semn de sterilizare.

Proiectul este desfășurat doar pe teritoriul orașului Chișinău, fără suburbii. Proiectul este conceput pentru femele și vor fi acceptate nu mai mult de două pisici de la o curte.

Cererea poate fi depusă prin completarea formularului, ori printr-un apel la numărul de telefon 022 99 77 77. După depunerea cererii, în termen de o săptămână sau două veți fi contactat și veți stabili o dată de sterilizare.

Un detaliu foarte important: Deoarece numărul de operații planificate este limitat, în momentul în care acesta se va epuiza, depunerea cererilor va fi sistată.

 

Distribuie articolul: