Cuplul format din interpreta Shakira în vârstă de 44 de ani și fotbalistul clubului FC Barcelona, Gerard Piqué, în vârstă de 34 de ani, a surprins plăcut fanii. Cei doi au postat pe Instagram o imagine comună, unde apar în costume de Halloween, iar ipostazele au fost foarte fierbinți.

Din fotografiile publicate putem vedea că cei doi s-au pregătit serios de această sărbătoare, iar look-ul lor a fost cu adevărat înfricoșător.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira și-a desenat pe față cicatrici, și-a făcut două codițe, și a optat pentru un look de școlăriță, iar la capitolul sânge artificial cei doi nu s-au zgârcit, atât ea cât și Pique l-au folosit în abundență, iar fotbalistul și-a vopsit chiar și părul în roșu!

În fotografie cei doi se atingeau ușor cu limbile, iar publicul a fost entuziasmat să vadă această imagine fiindcă frumosul cuplu pozează foarte rar împreună.

„Știu ce ai făcut Halloween-ul trecut”, a scris cântăreața, referindu-se la celebrul film de groază „Știu ce ai făcut vara trecută”.

Cuplul a sărbătorit Halloween-ul cu un grup mare de prieteni: colegii lui Pique de la clubul de fotbal Barcelona și persoane apropiate.

Foto: Instagram/ Shakira 

Distribuie articolul: