Oamenii noștri devin tot mai creativi și ne uimesc cu noi proiecte. Fie că e vorba de piese, clipuri video, cărți. Dar acum vorbim despre un serial autohton! Am aflat câteva detalii culminante despre noul proiect Oamenii Zâmbărele.

Pregătirile sunt în toi, iar filmările unui serial autohton vor da start în luna iulie. Echipa Oamenii Zâmbărele va face totul ca în septembrie, noi, spectatorii, să le apreciem munca de la TV. Despre ce va fi acest serial? Se cunoaște că avea accente de musical, iar fiecare actor va interpreta câte o piesă anumită, și acum, cireașa de pe tort, piesele sunt semnate de către Pavel Stratan.

Actorii proiectului au înregistrat vocile la studioul Spoiala Brothers. Radu Duminică (Di Lit) a fost cel care a petrecut o zi cu „Oamenii Zâmbărele” și i-a îndrumat cum să atingă notele înalte. Cum a fost, vedeți în video-ul de mai jos.

Serialul este produs de A.O. AntHill, cu suportul IREX in Moldova și al U.S. Embassy Moldova. Mai multe detalii găsiți pe pagina Zâmbărele sau pe Oamenii Zâmbărele.