Noua piesă a interpretei Crista ne amintește o dată în plus cât de frumoase pot fi melodiile cântate în limba română! Recent aceasta a lansat „Balada Vântului”, pe care dacă o asculți nu ai cum să nu o îndrăgești! 

Pe lângă faptul că melodia îți induce o stare de fericire și liniște lăuntrică aceasta poartă și o semnificație destul de profundă.

„Piesa „Balada Vântului” este legătura dintre tot ce există. Oameni, natură, existență… Vântul este veșnic pe pamânt și el știe cum suntem de fapt. Ne ține minte de când eram copii și eram prezenți, vrea să ne amintească că suntem plini de vise, zâmbet, dragoste, lumină”, povestește Crista.

„Balada Vântului” este prima melodie din albumul „Oameni Noi” despre care Crista mărturisește că este un album cu melodii despre oameni, despre frici, despre existență, despre zâmbet, despre inimă, despre credință, despre copilul interior, despre natură…

Este uimitor că videoclipul piesei a fost realizat dintr-o singură dublă, fără montaj. În videoclip apare Iulian Ursu (la cahon), Dan Rinja (la chitara acustică), Kwathula (la hang), Pavel Malisev (la bass chitara ).

Sursa foto & video: Instagram & Facebook