La numai două săptămâni după ce a lansat „Tu și eu”, alături de INNA, Carla's Dreams prezintă o nouă piesă. Noutatea vine după o lungă perioadă de teasing, în care trupa a făcut public, pe la concerte, doar câte un fragment din piesa „Până la sânge”, pe care fanii l-au îndrăgit nespus.

Lansarea „Până la sânge” a avut loc în dimineața acestei zile, în studio-ul postului de radio Kiss FM România, unde solistul din Carla’s Dreams a fost invitat să cânte „Tu și Eu” alături de INNA. La fel ca și precedentele, noua piesă are versuri și muzica semnate de Carla’s Dreams și Alexandru Cotoi.

Cât despre videoclip, acesta e și de această dată o producție by Roman Burlaca & BR Films.

cats

„Să vedem ce zic oamenii, nouă ne place”, spune solistul cu mască, despre această noutate muzicală.

„Îmi plac piesele care vorbesc despre lucruri sincere, mai puțin despre ce se întâmplă prin cluburi. Piesa precedentă a fost ca o lansare foarte relaxată. Și clipul a venit foarte repede, eram în Mexic. Până la sânge cred că va rămâne un „evergreen”. O să trăiască foarte mult, chiar și peste 20 de ani, când vom avea câte 4 copii. Și atunci o vom cânta cu drag”, adaugă INNA.

Trebuie să menționăm că în cinstea noii producții, Global Records a lansat și o serie de tricouri unisex, din bumbac, personalizate cu titlul piesei.

Amintim tot aici că pe 13 mai, Carla’s Dreams va susține un mega concert la Arenele Romane:

18402746_1020925288008694_8471419317366902586_n

Foto: captură video, Facebook, Instagram

Distribuie articolul: