După multe experimente în legătură cu stilurile muzicale Maxim Zavidia vine cu o piesă nouă, diferită de cele de până acum. Artistul menționează că această melodie are un altfel de caracter. 

Impresionat de stilul interpretului The Weeknd, Maxim și-a pus drept scop să lanseze ceva asemănător. A durat un pic de timp pentru a realiza toate lucrările necesare, deși bazele conceptului erau puse încă din primăvara acestui an. Autorii piesei sunt exact cei, care au scris și versurile pentru cântecul „Imenno Ta”. Apropo, piesa din urmă a luat premiul „Piesa Anului” de la Europa Plus Moldova.

„Piesa MANIA are un alt caracter, și mă deschide din altă parte, simt așa. Ritmul și bass-ul îmi aduce aminte de „The Weeknd” și provoacă pe oricine la mișcare”, declară artistul.

Totodată, Maxim spune că ar fi posibil să se filmeze și un videoclip pentru piesă. Cel puțin deja este făcut scenariul și este concepută ideea, doar că foarte mult depinde și de bugetul care va fi disponibil pentru filmările propriu-zise. „Depinde foarte mult și de buget, dar ne dorim un filmuleț calitativ”, mărturisește artistul.

La momentul actual, Maxim Zavidia se ocupă de promovarea piesei, atât pe rețelele sociale, cât și în cadrul posturilor radio.