Încă un artist a fost răpus de noul tip de coronavirus. Fondatorul și liderul trupei rock Cargo, Adi Bărar, s-a stins din viață în această dimineață de 8 martie, după ce a fost infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de colegii lui de trupă într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

Din nefericire, în această dimineață, s-a stins din viață fondatorul și liderul trupei Cargo, Adi Bărar…

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!

Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021”, transmit colegii acestuia.

„Și de-o fi și eu să mor / Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”

 

Adi Bărar a fost internat în spital la data de 25 februarie, iar foștii săi colegi de trupă scriau pe pagina oficială de Facebook că starea lui este mai „fragilă” decât și-ar fi putut închipui:

„Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim!”.

La 11 zile de la acest mesaj, solistul trupei Cargo s-a stins din viață. Chitaristul, în vârstă de 61 de ani, suferea și de alte afecțiuni.

„Dacă ploaia s-ar opri”

Probabil cea mai cunoscută piesă a trupei Cargo, cuvintele căreia o cunosc și o cântă cu mare plăcere majoritatea dintre noi…

Amintim că pe 1 martie s-a stins din viață un alt mare artist, toboșarul formației Gândul Mâței, Iurie Berdea (Video).

Foto: Facebook / Cargo

Video: Youtube / Cargo