Pictorița Irina Bardița a fost selectată pentru a-și expune unul dintre tablouri la o expoziție prestigioasă de artă independentă din inima Parisului. 

„Sunt onorată și nespus de bucuroasă să fiu selectată pentru a-mi expune tabloul „Contemporary Human” din colecția viitoare „Inception” la una din cele mai prestigioase expoziții de arta independentă „Salon ‘Automne” Paris. Evenimentul care a fost fondat și a găzduit artiști exorbitanți precum Cezanne, Duchamp, Matisse, Gauguin, etc… Expoziția se va desfășura în perioada 28-31 octombrie, chiar pe Champs- Élysées, în inima orașului”, scrie Irina pe pagina sa de Facebook.

Irina Bardița este la a treia expoziție în „Orașul Luminilor”. Artista a dezvăluit pentru EA.md că tabloul „Contemporary Human” (sau Omul contemporan) este o pictură inspirată din instalația-manifest „Fontaine” – pisoarul, de Marcel Duchamp.

Lucrarea face parte din colecția viitoare „Inception” care încă n-a fost publicată. Aceasta vorbește despre consumerismul informațional în era digitală și transformarea omului într-o matrice a deșeurilor informaționale.

Irina Bardița: „Cei care sunteți în Paris, vă aștept cu drag să ne vedem”.

Notați locația: 28-31 octombrie Salon d’Automne, Champs- Élysées, Paris.

Vă invităm să o cunoașteți mai bine pe Irina, din interviul oferit pentru EA.md –  Irina Bardița: „Mereu să credeți în voi și în visul pe care îl aveți!”. Picturile ei au fost apreciate de managerul NASA (Foto)

Felicitări, Irina Bardița!