Weekendul bate la ușă, iar tu încă nu știi cum să-l petreci? Ea.md și iticket îți vin cu câteva recomandări care vor fi pe placul fiecăruia!

Surorile Boleyn & Elisabeta


Descoperiți rivalitățile și puterea feminină într-un eveniment teatral de excepție. “Surorile BOLEYN” aduce la viață lupta dintre Anna și Mary pentru inima lui Henric al VIII-lea, iar “ELISABETA” dezvăluie povestea remarcabilă a reginei Elisabeta I, cea care a unit o națiune divizată. Un spectacol despre putere, convingere și unicitate.
Când? 26-27 Octombrie, 19:00
Unde? MEDIACOR, Strada Alexei Mateevici 60, Chişinău

Gladiator Challenge


Pregătește-te să fii martorul unei adevărate explozii de forță și talent sportiv!
100 dintre cei mai buni sportivi, cu titluri de campioni mondiali, europeni și naționali, se vor întrece într-un spectacol epic.
Cine va cuceri titlul de “CEL MAI PUTERNIC OM DIN ȚARĂ, 2023” și premiul impresionant de 100.000 lei?
Vei avea șansa să afli în direct! În plus, te așteaptă o serie de concursuri și premii, iar atmosfera va fi electrică, cu un show captivant susținut de 60 de dansatori de la Black&White și fanfara MAI. Invitatul special, Gândul Mâței, va încinge atmosfera cu muzică bună.
Asigură-ți locul la cel mai așteptat eveniment sportiv al anului și pregătește-te să trăiești bătălie memorabilă între Gladiatorii Moderni!
Când? 28-29 Octombrie, 17:00, 15:00
Unde? Arena Chișinău, Strada Calea Orheiului 130, Chişinău

Sound Healing cu Tinka și Amin
Eveniment Muzical: Vindecare Prin Sunet cu Tinka și Amín


Experimentați o seară muzicală de relaxare profundă, înconjurați de sunete vindecătoare precum handpan, chitară, boluri de cristal și voce. Această ocazie specială vă promite o evadare într-o lume a relaxării și a liniștii interioare.
Tinka și Amín vă vor ghida într-o călătorie sonoră unică, aducându-vă o atmosferă armonioasă și plină de afecțiune. Veniți pregătiți să vă bucurați de muzică în haine comode, iar dacă doriți să intensificați experiența, aduceți cu voi o eșarfă sau un plapumioara pentru confortul maxim.
Nu ratați această oportunitate de a vă elibera stresul și de a vă regăsi pacea interioară.
Când? 28 Octombrie, 18:00
Unde? Toro Center, Strada Pantelimon Halippa 6, Chişinău 2009

MAHAMAYA ELECTRONIC DEVICES / UA /


Intră în lumea fascinantă a identității umane cu Iwan Wyrypajew! O piesă de teatru care te va purta într-un dialog amplu și profund, acoperind o varietate de subiecte, de la știință la religie și multe altele.
Patru actori explorează complexitatea vieții umane într-o conversație care te va provoca să te întrebi: “Cine sunt eu cu adevărat?” După ce cortina se închide, vei fi invitat să te adâncești în propria introspecție și să explorezi esența adevaratei tale identități.
Nu rata ocazia de a experimenta această producție teatrală unică, menită să te provoace să-ți explorezi sinele în lumina întregii realități.
Când? 29 Octombrie , 18:00
Unde? Teatru Fără Nume, Strada Sfatul Țării 18, Chişinău 2012

MADAMA BUTTERFLY


Experimentează o poveste de iubire și sacrificiu în una dintre cele mai cunoscute opere din lume, “Madama Butterfly” de G. Puccini. Povestea tulburătoare a devotamentului necondiționat și a consecințelor lui te va captiva cu frumusețea muzicii și profunzimea subiectului.
Spectacol explorează diferențele culturale și neglijarea aspectelor cruciale ale vieții într-o relație tragică dintre tânăra japoneză Chio-Chio-San și ofițerul american Pinkerton. În inima acestei opere se află dragostea, loialitatea și deziluziile, oferind o perspectivă adâncă asupra destinelor frânte de suferință și neînțelegeri.
Nu rata ocazia de a fi martorul acestei povești captivante și emoționante.
Când? 29 Octombrie, 17:00
Unde? Teatru Național de Operă și Balet “Maria Bieșu”

Scufița Roșie – Spectacol Interactiv de Animație pentru copii


Planeta Clounella te invită la un spectacol de animație plin de distracție, interacțiune și educație pentru copii – “Scufița Roșie”! Această reimaginare neconvențională a poveștii clasice adaugă cântece, dansuri și jocuri interactive pentru un eveniment captivant.
Decorul, efectele de lumină și proiecțiile video completează experiența, aducând magia pe scenă. Spectacolul se concentrează pe interacțiunea cu cei mici și promite un final fericit, lăsând întrebarea: cine păcălește pe cine în această versiune adaptată a Scufiței Roșii?
Nu rata acest eveniment captivant, care va aduce zâmbete și bucurie în inimile copiilor!
Când? 29 Octombrie, 11:00 Unde? Cinematograful “Odeon”

GAIȚELE


Bucură-te de o bijuterie a teatrului clasic românesc, piesa “Gaițele” (sau “Cuibul de Viespi”), o comedie de excepție din perioada interbelică. Autorul dezvăluie cu pricepere o societate în destrămare, prinsă în capcana obiceiurilor și prejudecăților învechite.
Această satiră plină de umor pune sub lupă oamenii bogați care trăiesc superficial, dedicându-și zilele plăcerilor efemere, ignorând orice semnificație profundă. Spectacolul te va face să râzi, dar și să reflectezi asupra decadentismului și lipsei de profunzime în comportament și valori în societate. Adevărul din spatele umorului este mereu actual și universal.
Când? 27 Octombrie, 18:30
Unde? Teatrul Național “Eugene Ionesco”

Ужин по – Французски


Pregătiți-vă pentru o comedie explozivă marca Mark Camoletti, unde o rețetă simplă pentru o cină franțuzească autentică se transformă într-un festin hilar. Sub același acoperiș se adună soțul, soția, amanta soțului, amantul soției (care este și prietenul soțului), bucătăreasa și soția acesteia, toate amestecate cu bancnote de franci, haine de blană scumpă și un colier valoros.
Veselie garantată! Această comedie savuroasă atinge tonuri satirice și evidențiază cu umor lipsa de moralitate în anumite aspecte ale societății franceze. O seară de distracție neașteptată vă așteaptă!
Când? 28 Octombrie, 18:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat “A. P. Cehov”

Wine Tasting – Vinăria Nobilă- O nouă degustare organizată de Vinoteca Top Wine!


Pregătește-ți simțurile pentru o experiență deosebită la degustarea vinurilor de la Vinăria Nobilă, o mică bijuterie în lumea vinurilor rafinate.
Descoperă aromele și nuanțele subtile ale unor vinuri excepționale, cum ar fi Chardonnay, Cabernet Franc, Fetească Neagră, și multe altele. Vei fi ghidat printr-o călătorie gustativă memorabilă care îți va aduce satisfacție și bucurie.
Nu rata această ocazie de a te delecta cu vinuri de înaltă calitate de la Vinăria Nobilă și de a-ți descoperi noi preferințe vinicole!
Când? 27 Octombrie, 19:00
Unde? Vinoteca Top Wine, str. Constantin Tănase 6

Marin Madan – Sănătate – Stand Up – Solo


Experimentează umorul autentic și râsul sincer într-o seară specială alături de comediantul Marin Madan.
În deschidere, vei avea ocazia să te amuzi cu câțiva colegi de-ai lui, dar apoi toată atenția se concentrează pe Marin Madan și materialul său. Te așteaptă o seară plină de distracție și râsete fără inhibiții.
Nu rata acest eveniment de comedie care promite să-ți încingă seara!
Când? 28 Octombrie, 19:30
Unde? Budweiser Grill & Pub, str. Șciusev, 93

Distribuie articolul: