Weekendul se apropie cu pași repezi, iar noi suntem aici să te informăm despre cele mai importante evenimente ce vor avea loc. Începând de vineri și până duminică, ai la dispoziție o mulțime de activități interesante care te vor ține ocupat și îți vor oferi ocazia să te distrezi într-un mod inedit.

Stand-up Național


Bucură-te de o seară epică de umor și veselie, unde cei mai talentați comedianți din țara noastră te vor face să râzi cu lacrimi!
Faceți cunoștință cu gașca gata să vă aducă zâmbete și hohote de râs: Alexandru Ghețan, Ivan Liulenov, Vlad Sliusarenco, Marin Madan, Dumitru Leontiev
Nu rata o seară memorabilă alături de Standupovka.
Când? 4 noiembrie 2023, ora: 19:30 Unde? Palatul Național ”Nicolae Sulac”

12 ani de Clubul Nostru


Sărbătorește alături de ”Clubul nostru” 12 ani de activitate, cu un eveniment excepțional! O seară de rafinament, muzică și premii cu Akord, Gabriel Nebunu și Lupii lui Calancea. Nu rata această experiență unică, locuri limitate!
Când? 3 noiembrie 2023, ora: 18:00 Unde? Madison Park

La BOHEME


Deosebită prin muzica sa, opera „La Boheme” este cunoscută pentru a fi una dintre cele mai lirice opere din lume. Compoziția unică și tonul său emoționant au făcut din această operă o creație lirică de neegalat. O experiență unică de pasiune și emoție. Nu rata această reprezentație de neuitat!
Când? 5 noiembrie 2023, ora: 17:00
Unde? Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”

MAHAMAYA ELECTRONIC DEVICES de Iwan WYRYPAJEW


Descoperă ‘MAHAMAYA ELECTRONIC DEVICES’ – un spectacol experiență pus în scenă de Teatrul FĂRĂ NUME din Chișinău. Acest spectacol provocator și captivant explorează întrebări existențiale despre univers, știință, politică, familie, droguri, sex și religie.
Spectacolul aduce în prim-plan patru protagoniști care își pun și răspund la întrebări profunde, oferind o perspectivă nouă asupra vieții și a ceea ce înseamnă cu adevărat existența umană. O experiență teatrală de 50 de minute care te va provoca să reflectezi asupra sensului vieții, dezvoltării spirituale, evoluției și multor alte subiecte actuale.
Nu rata această ocazie de a explora profunzimea umană!
Când? 5 noiembrie 2023, ora: 18:30 Unde? Teatrul Fără Nume

Synopsis – Spectacol Interactiv de Animație pentru Sinopsis


“Alăturați-vă Ligii Roboților într-un spectacol interactiv captivant, „Synopsis”, pentru copii. Lupta împotriva Decepticonilor devine realitate într-un eveniment cu efecte speciale, dansuri și jocuri. O experiență educativă și distractivă, perfectă pentru cei mici.”
Când? 5 noiembrie 2023, ora: 11:00 Unde? Cinematograful ”Odeon”

Prenumele


Descoperă comedia “PRENUMELE” la Teatrul Geneza Art! O poveste plină de situații comice și dezvăluiri surprinzătoare, regizată de Daniela Burlaca. Cu o distribuție de excepție și energie debordantă, acest spectacol te va captiva.
Când? 4-5 noiembrie 2023, ora: 11:00 Unde? Cinematograful ”Odeon”

Colivia cu nebune


Descoperă „Colivia cu nebune” la Teatrul Republican „Luceafărul” din Chișinău, o comedie despre aparențe, prejudecăți și iubire. Un tânăr îndrăgostit se află într-o situație complicată, încercând să se potrivească într-o familie conservatoare. Ce se întâmplă în această poveste plină de surprize? Vino și află într-un spectacol captivant.
Când? 4 noiembrie 2023, ora: 18:30 Unde? Teatrul ”Luceafărul”

Revizorul

În spectacolul “Revizorul” regizat de Petru Vutcărău, comedia satirică de Nikolai Gogol prinde viață într-o lume dementă și coruptă, în care un funcționar mărunt devine fără voia sa un revizor din capitală. Regizorul modernizează această poveste clasică, aducându-i în contextul problemelor contemporane ale societății, dezvăluind corupția, abuzurile administrative și dezordinea morală. În mijlocul acestei degradări, rămâne întrebarea: Cine poartă vina? Spectacolul explorează teme captivante, ce provoacă publicul să reflecteze asupra naturii umane și a societății actuale.
Când? 5 noiembrie 2023, ora: 17:30 Unde? Teatrul Național ”Eugene Ionescu”

БЕЛЫЙ КРОЛИК, ИЛИ ”КОГДА НЕ ВСЕ ДОМА”


Descoperă comedia lirică „BĔЛЫЙ КРОЛИК, ИЛИ «КОГДА НЕ ВСЕ ДОМА»” de Mary Chase, în regia lui Dmitri Koiev. O poveste amuzantă despre unchiul Elwood, care aduce cu el un prieten imaginar, Garvi. Cum familia se străduiește să gestioneze situația, află într-un spectacol cu durata de 2 ore și 25 de minute.
Când? 5 noiembrie 2023, ora: 18:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat ”A. P. Cehov”

PATTERN de Daniel Chirilă


Descoperă „PATTERN” prezentat la sediul Teatrului FĂRĂ NUME, o producție a Teatrului „Tineretului” din Piatra Neamț, România.
Spectacolul aduce în prim-plan o poveste complexă despre un fiu matur care se confruntă cu apariția tatălui său absent. Cum se reconectează cei doi și cum se schimbă dinamica lor relațională este subiectul principal al spectacolului.
„PATTERN” explorează pattern-urile care se repetă din generație în generație și aduce în față o poveste fascinantă.”
Când? 4 noiembrie 2023, ora: 18:00 Unde? Teatrul Fără Nume

Acum că ai aflat despre cele mai interesante evenimente ce vor avea loc în weekend, este timpul să îți faci planurile și să te bucuri de tot ceea ce orașul are de oferit. Pentru a afla mai multe recomandări de evenimente și recenzii vezi blogul iTicket. Și dacă te-am convins deja, poți accesa direct site-ul iTicket pentru a-ți lua bilet la eveniment!

Distribuie articolul: