Atmosfera incendiară de la primul picnic al primăverii, Mai Day, a pus pe jar ieri, 1 mai, nu doar platoul de intrare de la Asconi Winery, dar și întreg satul Puhoi!

Peste 3000 de vizitatori au avut parte de degustări de vinuri roșii, albe și rose în cadrul masterclass-urilor de vinuri. Pe parcursul întregii zile, oamenii au vizitat toate zonele de producție și îmbuteliere a vinurilor Asconi. În paralel, cei mai talentați meșteri populari s-au pregătit minuțios pentru  un iarmaroc de obiecte de artizanat și ateliere de creație; iar la jocurile de vin și câteva zone foto pe orice gust s-a stat la coadă toată ziua! Doritorii de a savura mult așteptatul soare, s-au putut așeza pe covoarele naționale așternute pe jos.

3

Pentru cei mai mici oaspeți au fost amenajate trei zone: cea de distracție, unde, sub supravegherea facilitatorilor s-au jucat în voie; școala de pictură și ceramică; grădinița de copii, unde fiecare putea să confecționeze o jucărie sau un cadou pentru părinți.

Dansuri fierbinți, tombolă cu cele mai bune premii de la Asconi Winery, multă mâncare gustoasă și vin de calitate, un show uimitor de taekwondo, lecții de joc popular pentru mic și mare – toate acestea au făcut parte dintr-o mare sărbătoare, la care s-au adunat toți doritorii de a scăpa de rutina urbană într-o zi liberă de luni. Horele de la Mai Day nu i-au lăsat deoparte nici pe oaspeții picnicului din China, care alături de chișinăuieni și localnicii satului Puhoi, au dansat sub ritmuri moldovenești.

5

Cei mai tari prezentatori Elena Karafizi, Mihai Teodor, Corina Ursu și Vlad Burac au dat o petrecere extraordinară chiar în mijlocul picnicului, la zona MUZ FM, unde au împărțit o mulțime de surprize și premii pentru toți.

Primul picnic de primăvară a culminat cu un concert de zile mari susținut de inegalabilii Alex Calancea Band, Rupt și Guz, care au cântat pentru și împreună cu publicul venit la eveniment special pentru ei. Timp de două ore platoul din fața scenei a tremurat sub dansurile fierbinți ale oamenilor, iar vocile în unison cu artiștii depășeau cu mult volumul boxelor. Pe final de zi, a urmat de o Disco-horă pe cinste.

1

4

Echipa Asconi Winery și agenția PRofile vă mulțumește că ați fost alături de ei și vă așteaptă și anul viitor!

Primul picnic al primăverii Mai Day a fost organizat de agenția de relații publice și evenimente „PRofile” și Asconi Winery.

Mai multe informații pe pagina de facebook a evenimentului.

Partener: Centrul Național al Tineretului iYoung
Sponsor:
Franzeluța

Distribuie articolul: