Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Primăria Chișinău a pregătit 30.669 de cadouri pentru copii din grădinițele din municipiu. Despre aceasta a comunicat viceprimara Angela Cutasevici la ședința serviciilor primăriei din 21 decembrie. Managerii instituțiilor sunt atenționați despre sancționarea colectării ilegale a plăților neformale în acest sens.

Pentru cele peste 30.000 de cadouri s-au cheltuit peste 766.000 lei, informează reprezentanții Primăriei Chișinău.Pe această cale primarul capitalei a atenționat părinții să nu dea bani pentru procurarea cadourilor în grădinițe.  „Dacă se cere, de dat peste mâini”, a spus Ion Ceban.

Viceprimara Angela Cutasevici a menționat că este emis ordin privind interzicerea colectării de bani. În acest sens managerii instituțiilor de învățământ sunt informați despre sancțiuni.

Primarul capitalei a adresat un apel către locuitorii capitalei, îndemnându-i să sesizeze organele de drept dacă sunt solicitări de colectări de bani pentru sărbători. „Am câteva semnalizări. Managerii să fie mai atenți cu asta”, a punctat Ceban.

Distribuie articolul: