Ro Uk Media a organizat ieri în capitala Regatului Unit spectacolul „Dream Concert by Carla's Dreams”. O mulțime de fani de pe ambele maluri de Prut s-au grăbit să ajungă la concertul de aseară, unde băieții le-au făcut și o mare surpriză: au interpretat în premieră o nouă piesă. Cum arată versiunea live, vedeți din imaginile surprinse de Anastasia Rotaru - o fostă colegă a noastră, stabilită acum la Londra.

18299441_125334364685927_3772144427456266240_n„Dream Concert by Carla’s Dreams” a fost cu siguranță cel mai mare eveniment pentru românii din Regatul Unit, unind la un loc și alte naționalități îndrăgostite de muzica celebrei trupe basarabene.

Spectacolul de aproape două ore s-a desfășurat la The O2, Peninsula Square, iar anterior concertului live, băieții au ieșit la o ședință foto alături de fani.

Mai mult, organizatorii au avut grijă ca și copiii să poată avea acces la acest eveniment.

Asul din mâneca celor de la Carla’s Dreams a fost o nouă piesă – „Animal de pradă”:

„Concertul a durat o oră și jumătate, timp în care băieții au interpretat piese mai vechi, dar și unele noi, printre care și Animal de pradă. Publicul a fost destul de receptiv, cântând în unison toate piesele. M-a impresionat numărul imens de tineri, am crezut că mă aflu la Chișinău și nu la Londra. Organizatorii spun că au fost în jur de 2 mii”, ne-a mărturisit Anastasia Rotaru.

Ascultați și voi noua producție:

O noua melodie Carla’s Dreams, cântată în premieră la Londra! Animal de pradă!